Založ si blog

„Srandisti“

Koklesová, rektorka VŠVU prehlásila, že vysoké školy by mali byť apolitické a ich študenti by sa nemali zapájať do straníckych politických aktivít. Povedala to pani, ktorá požaduje, aby pamätník sovietskych vojakov na Slavíne bol demontovaný. Povedala to pani, ktorá je vždy v prvých radoch každého protivládneho aktivizmu na Slovensku.

Hroncová, Čaputovej neschopná ex-ministerka kultúry a Kusá, riaditeľka SNG vyhlásili, že umelecké aktivity SNG nesmú slúžiť akejkoľvek propagande. Povedala to pani, v gescii ktorej sa za peniaze od vlády v Benátkach uskutočnila protivládna propagandistická akcia. požadujúca demisiu ministerky kultúry a celej vraj totalitnej vlády SR.

Jaurová, poslankyňa NRSR svojim „ľúbozvučným“ hlasom deklarovala, že RTVS v podobe jeho súčasnej publicistiky a spravodajstva, jeho v súčasnom personálnom, dramaturgickom a ideovom zameraní je príkladom nadstraníckosti, objektívnosti a verejnoprávnosti.

Lipšic, Repa a spol. /tretina prokurátorov býv. špeciálnej prokuratúry/ protestovali proti nezákonným praktikám ich šéfa, dr. Žilinku, generálneho prokurátora-čo je podľa nich v protiklade so striktne zákonnými postupmi bývalých špeciálnych prokurátorov zo zrušeného úradu špeciálnej prokuratúry.

Ivan Kamenec, veľmi nezaujatý odborník na históriu prvej SR . sa v Denníku N pýta, či môže víťaz volieb všetko.- Dokonca aj vládnuť ….!!!

Monika Tódová tiež v Denníku N píše, že po tomto víkende je primerané vyvesiť z balkóna americkú vlajku. Zdôvodňuje to pomocou USA Izraelu pri jeho genocíde Palestínčanov, vyzbrojovaním Tchajvanu proti Číne a najmä pomocou USA banderovskej vláde v Kyjeve. Americké vlajky asi Todovej vejú z každého okna na jej skromnom obydlí pod Slavínom.

Poľsko ponúklo spojencom, ktorí o to prejavia záujem, územie štátu na umiestnenie ich jadrových zbraní, namierených proti Rusku. Zatiaľ ešte nejde o konkrétny projekt, no Poliaci sú tomu, aby v ich mestách boli jadrové zbrane, veľmi naklonení. Poliaci sa možno tešia, ako dobre budú schovaní v protiatómových krytoch, keď dôjde ku ruskej jadrovej odvete. Aby sa im naozaj nič nestalo, budú si do poslednej chvíle svojho života spievať „Jeszcze Polska nie zgynela“…

Nadstranícky prezident Pellegrini je NEZMYSEL

16.06.2024

Tradičným mýtom slovenskej politiky je mýtus o nadstraníckom, nezávislom prezidentovi, ktorý by mal byť „prezidentom všetkých“. Ktovie, odkiaľ sa k nám tento nezmysel dostal, lebo nič nie je tak vzdialené skutočnej realite ako „nadstranícky prezident“. Ani vo svete a ani u nás na Slovensku. Zo zahraničia sa k nám tento nezmysel ťažko dostal, pretože [...]

Smer nikoho zo svojich nepožiera, Šimečkovo PS však najbližších partnerov áno

11.06.2024

Akýsi jojkársky moderátorík s priškrteným hlasom a vypúlenými očami dnes pri zmienke o tom, že PS vyhralo eurovoľby zásluhou vycicania ostatných liberálnych strán /SaS, Demokrati…/ víťazoslávne vyhlásil, že aj Smer vo voľbách vycical iné strany /Hlas, SNS/ len aby zvíťazil. Ó ako hlbokomyseľné, ó aká geniálna analógia, – ó aké trápne! Prečo ? Nuž [...]

Frky z tlačovky Šimečkovcov

10.06.2024

Kedysi sa na Slovensku žarty, vtipy v školskom slangu nazývali „frky“. Prišlo mi toto slovo na um, lebo dosť pasuje na to, čo sa dalo vidieť a počuť na prvej TB po eurovoľbách. Šimečka a Odor na TB hovorili pateticky a vážne, no ich výroky vyznievali skôr humorne. Nechtiac humorne. Nechcený humor zo šimečkovcov priam striekal. Fŕkal na všetky strany. Preto frky. [...]

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 96612x
Priemerná čítanosť článkov: 2300x

Autor blogu

Kategórie