Založ si blog

Mafia na Slovensku. Attilka Végh „dostal, čo si zaslúži“…

Jeden nehodný „prezident“, keď mu prišli na jeho podvody, označil SR za mafiánsky štát. Matovič a po ňom hegerovci, odorovci, sulíkovci, šimečkovci…inak ako mafiánmi svojim ľavicovým a národniarskym oponentom inak ako do mafiánov ani nenadávajú. Ficomafia tu vraj ovládala a znovu ovláda všetko-od ekonomiky, cez políciu, súdy, …až po narábanie s eurofondami; od usmerňovania chodu úradov až po riadenie kultúry. umenia, šoubiznisu či reklamy.

Dnes publikujú /dokonca mejnstrímové/ médiá žiarivý príklad reálnej mafie – slniečkárskej mafie,- čo z pozadia usmerňuje dianie okolo nás. Táto mafia má korene na Západ od nás-tu má iba svojich poslušných gauleiterov, vykonávajúc poslušne ich nariadenia.

Mafia investovala pred pár dňami nemálo peňazí do prezidentských volieb v SR. Nepomohlo. Korčok prehral. Mafia zúri. Mafia sa mstí. Komu ? Všelikomu, veď dotyční prídu na to, že komu. Onedlho pocítia jej hnev.

Okrem iného sa mafia pomstí aj tým málo umelcom, zabávačom, šoumejkrom, verejne činným osobám, influencerom…čo si dovolili odkloniť sa od masy Korčokových pochlebovačov a dovolili si otvorene prejaviť svoj zámer nevoliť Korčoka ale Pellegriniho. Toľká drzosť -Pellegriniho !

Disidenti, ktorí sa takto postavili proti mafii budú znášať dôsledky. Svoje si zlizne tenistka Dominika Cibulková, raper Rytmus, tréner bojových umení Tommy Kid Kovács, hudobník Igor Kmeťo, spisovateľ Jozef Banáš…- a aj aktívny bojovník Attila Végh. Títo nešťastníci teraz začnú mať problémy s rušením predstavení, s prenájmami miestností, so sponzorskými zmluvami, s mediálnou podporou. Mafia v oblasti reklamy, šoubiznisu, športu je tuhá ako remeň. Ostrá ako britva…

Jedna z prvých obetí slniečkárskej mafie je „Attilka“. V Pravde je podrobne popísané, čo ho za verejnú podporu Pellegriniho postihlo. Kto má záujem, môže si to tam podrobnejšie dohľadať. Podstatné je, že čosi také ako politická pomsta v oblasti sponzoringu, reklamy a angažmánu verejných vystúpení na Slovensku existuje. A že zdá sa, po prezidentských voľbách bude dokonca prekvitať. Prozápadná slniečkárska mafia sa bude mstiť. A bude zastrašovať prípadných ďalších disidentov spomedzi umelcov, šoumenov, športovcov…ktorí by si dovolili prejaviť politický názor nesúladný s predstavou zahraničných sponzorov a ich poskokov.

Pred nami sú ďalšie voľby. O dva mesiace sú tu eurovoľby. Na príklade postihu pre Attilu Végha treba umelcom, šoumenom a športovcom ukázať, čo ich za ich neposlušnosť čaká. Mafia je pre tých, čo ju poslúchajú, starostlivá rodina. Dovolí svojim dobrým „deťom“ omočiť si do sladkého moku zobáčiky. Neposlušných, čo hnevali, však stihne tvrdý ale zaslúžený trest. Výchovné zaucho, a ak by to nepomohlo, potom aj definitívne K.O.

Súčasná vláda SR skôr-neskôr proti reklamnej mafii, zastrašujúcej umelcov, šoumenov a športovcov zasiahne. Bude tu zase plno škrekotu a kvikotu. No čo už. Príklad Attilu Végha však jasne ukazuje, že de-kriminalizácia politiky je aj v tejto oblasti viac ako potrebná.

Výkladový slovník pre dezolátov

29.04.2024

Už dlhší čas tu sledujem koľko ficodezolátov nechápe ani tie najjednoduchšie intelektové konštrukty, vytvorené v kaviarňach a redakciách špičkovými odborníkmi – politológmi, sociológmi, svetovo uznávanými publicistami a mimovládkarmi. Hnevá ma to. Preto som sa rozhodol, že tým nešťastným obetiam putinovskej a smeráckej propagandy poskytnem aspoň základnú [...]

Jedna noha tu-druhá tam. Zvolen pri Váhu…

27.04.2024

Upozornil ma na to môj učiteľ, t.č. už na dôchodku. Starý pán kvôli duševnej gymnastike sleduje rád rôzne vedomostné súťaže. Pre dospelých ba dokonca aj pre mládež. Keď sme naposledy boli spolu, reč prišla aj na túto jeho záľubu. Debata sa otočila na vedomostnú úroveň súťažiacich No a vtedy pán učiteľ zalomil rukami, Vraj je šokujúce, ako málo ľudia po 40-ke [...]

Na RTVS sa vraj nikto nesťažuje-tak prečo ju rušíte !

26.04.2024

Takýto dohodnutý obranný slogan majú nacvičený Machaj a jeho čiernokošeliarska partička, politici z PS, SaS a spol. ale najmä kadejakí objektívne neobjektívni novinári , vystupujúci všemožne proti súčasnej vláde a proti akýmkoľvek jej návrhom zákonov. Progresívne liberálni činovníci sa čudujú, prečo chce Fico a spol. meniť RTVS. Prečo chce meniť súčasnú RTVS [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 54142x
Priemerná čítanosť článkov: 2256x

Autor blogu

Kategórie