Založ si blog

Ďalšia obeť slniečkárskej mafie korčokovcov

Len veľmi stručne-pre tých, čo ťažšie chápu čítaný text.

  • Pomsta slniečkárskej mafie za prehraté prezidentské voľby naďalej trvá. Dnes sa objavila informácia, že sponsoring zrušila moderátorke a šoumanke Jasmine Alagičovej firma Rauch. Dôvod rovnaký ako u Rytmusa a a ako u Attilu Végha: všetci traja volili za prezidenta inak, ako to bol „príkaz“ v bublinách firmy Renault a Rauch. Všetci traja boli potrestaní z politických príčin, -lebo nepodporili a nevolili firmou Renault a Rauch presadzovaného Korčoka ale jeho súpera Pellegriniho.
  • Prenášanie neekonomických kritérií do ekonomickej hospodárskej súťaže – to je definícia mafie podľa talianskych súdov. V podstate ide o diskrimináciu jedných a uprednostňovanie iných kvôli ich názorom, hodnotám, rodinným väzbám, neformálnym a nelegálnym protislužbám a pod. Diskrimináciu účastníkov obchodných vzťahov z politických príčin zakazuje aj slovenský zákon /pozri cit. diskutéra „právnička“ pri včerajšom príspevku/. Odvolávať sa tu na obsah zmluvy resp. na zmluvne dohodnuté obmedzenie je nezmysel, lebo všetko, čo je v konkrétnej obchodnej zmluve v rozpore so slovenským zákonom, zakazujúcim diskrimináciu z politických príčin, je neplatné.
  • Podstatou mafiánskeho prenasledovania Végha, Rytmus, Alagičovej a i. nie je to, že boli potrestaní za porušenie zmluvnej klauzuly o zákaze politizovania. Podstatou je to, že oni boli dokázateľne potrestaní za ten typ politizácie, ktorý je v rozpore s politickými názormi Renaultu či Rauchu. – Čiže politizovať mohli, ale iba v prospech Korčoka. Politizovať v prospech Pellegriniho nesmeli. Ani náhodou.
  • Diskriminácia v obchodných vzťahoch z politických príčin je slovenskými zákonmi už dnes zakázaná. Čo nová vláda SR musí urobiť je zvýšiť povedomie o trestnosti politickej diskriminácie, osobitne medzi umelcami, zabávačmi, ľuďmi v šoubiznise, v médiách, v reklame, v športe, ľuďmi aktívnymi vo verejnom priestore. Naši umelci, zabávači, športovci…sa musia prestať BÁŤ vyjadrovať verejne svoje politické postoje aj vtedy, ak nie sú konformné s predstavami mafie. Umelci, šoumeni, športovci sa nesmú báť povedať čo si myslia nielen vo vzťahu k vláde a opozícii, ale aj vo vzťahu k LGBTI-hnutiu, ku genderizmu, ku kadejakým hnutiam proti bodyšejmingu, resp. vo vzťahu k vojne na Ukrajine a v Palestíne, vo vzťahu k EU a NATO a pod.

Podľa oficiálnych stanovísk publikovaných mejnstrímom sú medzi slovenskými umelcami, vedcami, publicistami, šoumenmi, zabávačmi, športovcami a pod. napospol iba slniečkári, liberáli, progresivisti, euroatlantickí fanatici, podporovatelia vyzbrojovania Ukrajiny, priaznivci LGBTI+, genderizmu, potratov, feminizmu a pod. V skutočnosti je to ale inak. Priaznivci vlády a opozície sú aj v tomto odvetví zhruba pol na pol. Rozdiel je iba v tom, že kým protivládne „osobnosti“ sú na verejnosti známe, lebo sú v mejnstríme pečené-varené, pro-slovenské vládu podporujúce osobnosti sa ku svojej politickej „inakosti“ boja priznať. A ak sa predsa len odvážia vyjsť so svojimi názormi na verejnosť, podpíšu si čosi ako vlastnoručný rozsudok smrti. Slniečkárska mafia, ktorá je v umení, médiách, zábave, športe…osobitne silná, ich zlikviduje. Tak ako to teraz predvádza v prípade Attilu Végha, Rytmusa, Jasminy Alagičovej a pod.

Slovenky a Slováci, ak sa vám politicky motivovaná diskriminácia nepáči, nedajte si umenie, šport, zábavu manipulovať politickou slniečkárskou mafiou. Nedajte sa držať v duchovnom otroctve. Pomôžte oslobodiť od liberál-progresivizmu aj našu drahú slovenskú kultúru !

Výkladový slovník pre dezolátov

29.04.2024

Už dlhší čas tu sledujem koľko ficodezolátov nechápe ani tie najjednoduchšie intelektové konštrukty, vytvorené v kaviarňach a redakciách špičkovými odborníkmi – politológmi, sociológmi, svetovo uznávanými publicistami a mimovládkarmi. Hnevá ma to. Preto som sa rozhodol, že tým nešťastným obetiam putinovskej a smeráckej propagandy poskytnem aspoň základnú [...]

Jedna noha tu-druhá tam. Zvolen pri Váhu…

27.04.2024

Upozornil ma na to môj učiteľ, t.č. už na dôchodku. Starý pán kvôli duševnej gymnastike sleduje rád rôzne vedomostné súťaže. Pre dospelých ba dokonca aj pre mládež. Keď sme naposledy boli spolu, reč prišla aj na túto jeho záľubu. Debata sa otočila na vedomostnú úroveň súťažiacich No a vtedy pán učiteľ zalomil rukami, Vraj je šokujúce, ako málo ľudia po 40-ke [...]

Na RTVS sa vraj nikto nesťažuje-tak prečo ju rušíte !

26.04.2024

Takýto dohodnutý obranný slogan majú nacvičený Machaj a jeho čiernokošeliarska partička, politici z PS, SaS a spol. ale najmä kadejakí objektívne neobjektívni novinári , vystupujúci všemožne proti súčasnej vláde a proti akýmkoľvek jej návrhom zákonov. Progresívne liberálni činovníci sa čudujú, prečo chce Fico a spol. meniť RTVS. Prečo chce meniť súčasnú RTVS [...]

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales vypukol požiar. Vyslali aj vrtuľník rezortu vnútra

01.05.2024 16:46

Na mieste sú štátni hasiči z viacerých staníc aj dobrovoľní hasiči z okolia.

TikTok

Prieskum: Väčšina dospelých Američanov považuje TikTok za nástroj vplyvu Pekingu

01.05.2024 16:37

V USA využíva aplikáciu asi 170 miliónov ľudí.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Hovoríme nie rušeniu právu veta, migračným kvótam, hovoríme áno mierovým inicatívam a solidarite v EÚ

01.05.2024 15:15

Na Sviatok práce, sa už nemusí hovoriť o vysokej nezamestnanosti, ale o potrebe dobrej práce za dobrý plat, uviedol budúci prezident Pellegrini.

Hrad / Likava /

Hrad Likava obnovia za milióny eur. Areál sprístupnia viac verejnosti, pribudne aj novinka

01.05.2024 15:15

Žilinský samosprávny kraj financie získal z projektu slovensko-českej cezhraničnej spolupráce.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 55070x
Priemerná čítanosť článkov: 2295x

Autor blogu

Kategórie