Založ si blog

Homofóbne články „pavolsokol“ Pravda zo záhadných dôvodov stále uverejňuje

Patrí to medzi najväčšie záhady tohto inak celkom čitateľného portálu. Veľký počet ľudí, čo si portál denne otvárajú sa pýta, prečo a dokedy ešte Pravda poskytne priestor homofóbovi, ktorý mimoriadne primitívne útočí na Petra Pellegriniho za jeho /domnelú/ homosexualitu.

„pavolsokol“ produkuje denne aspoň jeden-dva články, ktorými útočí na dobré meno druhého najvyššieho ústavného činiteľa SR. „pavolsokol“ však neútočí iba na integritu predsedu parlamentu, ale aj na všetkých homosexuálne orientovaných občanov SR. Útočí na inakosť a na toleranciu. Ako je to možné ? Má Pravda azda výnimku zo zákona a môže na jej základe šíriť nenávisť voči ľuďom ? Voči bezúhonným ľuďom – iba na základe ich skutočnej či domnelej sexuálnej orientácie ? Iné médiá, najmä alternatívne by už dávno mali opletačky so zákonom. Pravda zatiaľ nemá. Ako je to možné ?

Konšpiratívnych vysvetlení tohto smutného faktu je viac. Napríklad, že „pavolsokol“ nie je jedna osoba, nejaký konkrétny bloger, -ale je to označenie pre „PROJEKT ANTIPELLEGRINI“. Za „pavolsokol“ sa vraj možno skrýva organizovaná kriminálna skupina, dobre technicky ale najmä právomocami vybavená, s dobrým bezpečnostným krytím na národnej i medzinárodnej úrovni. „pavolsokol“ je vraj akési komando, ktoré v záujme geopolitických cieľov Západu má za úlohu zlikvidovať dobré meno a povesť favorita prezidentských volieb v SR, ktorý Západu nevonia. Kto sú členovia skupiny „pavolsokol“ ? V redakcii tohto portálu to možno do detailov nevedia, no čosi tušia. V záujme prežitia portálu /možno s nechuťou/ poskytujú priestor na porušovanie zákona mocou, ktorá si protizákonnosť môže dovoliť.

Aby sme však Pravde nekrivdili, – jej portál nie je jediný, čo ide projektu „pavolsokol“ po ruke. Napriek podnetom na OČTK a na GP zatiaľ nie je z týchto inštitúcií žiadna viditeľná odozva. Podstata trestného činu šírenia nenávisti proti jednotlivcovi či skupine za ich sexuálnu orientáciu je nad slnko jasná. Trestná činnosť sa koná vo verejnom priestore. GP či OČTK o nej musia vedieť. Mali by teda konať aj sami od seba, z úradnej moci. Viditeľne nekonajú. Prečo ? Podobne nekoná ani SIS, hoci sa homofóbne útoky týkajú druhého najvyššieho ústavného činiteľa-predsedu parlamentu. Prečo ?

Nekonajú však ani mäkké občianske a politické inštitúcie. Na homofóbiu „pavolsokol“ na stránkach Pravdy nereagujú ani inak tak pohotové mimovládky. Neozýva sa ani prezidentka, mlčí Grohling, mlčí Plaváková, mlčí Weissenbacher, mlčia organizácie LGBTI+ komunity, ticho je ombudsman, žiadna reakcia neprichádza od inokedy tak citlivých ambasádorov krajín EU a NATO. Žiadna reakcia od EU, od európskeho parlamentu. Nič. jednoducho jedno veľké ohlušujúce ticho.

Proti homofóbii „pavolsokol“ na portáli Pravdy sa ozývajú iba naivní diskutéri. A „samovrahovia“, ako je autor tohto blogu. Riskujem, že ma Pravda za tento článok tak trochu kritizujúci aj redakciu -no predovšetkým čudne tolerantný postoj inštitúcií voči exemplárnej homofóbii „pavolsokol“ bude sankcionovať. Začo ? Paradoxne asi zato, že jej týmto článkom chcem pomôcť, že ju chcem zbaviť biľagu priam trestuhodnej homofóbnej bulvarizácie.

Riskujem – no musel som sa ozvať. – Páni, čo máte dosah na toto inak celkom solídne blogovisko – konajte ! Zastavte projekt „pavolsokol“. Vráťte na blogovisko Pravdy keď už nie slušnosť a toleranciu, tak aspoň elementárny zmysel pre dodržiavanie zákonov Slovenskej republiky.

Kolegyňa Porubänová, – čo si to dovoľuješ ?

20.05.2024

Sociologička Sylvia Porubänová dnes v jednej zo súkromných televízií /ta3/ vyhlásila, že nám v súčasnosti na Slovensku hrozia represálie a režim diktatúry. – Mám podobné vzdelanie, ako pani Porubänová, preto si dovoľujem s ňou odborne ale aj ľudsky hlboko nesúhlasiť. A protestovať, že sa šírenie poplašnej správy -maskované ako odborné sociologické [...]

Denník N už vie, že za atentátom na Fica je Moskva

15.05.2024

S odvolaním sa na nejakého neskutočne bystrého maďarského investigatívneho novinára Szabolcsa Pányiho redaktor Denníka N Kern napísal, že atentátnik Cintula sa v minulosti stýkal s „proruskou“ nacionalistickou skupinou „Slovenskí branci“. Kern v tom už teda má jasno. Takmer 10 rokov stará fotka „brancov“ s Cintulom je nepriestrelný dôkaz [...]

Začínajú dva týždne reklamného pekla

10.05.2024

Dnes začína obludnosť, čo sa volá formálne „hokejové majstrovstvá“. De facto začína reklamné peklo. Zo všetkých možných mediálnych trúb už začali trúbiť: čipsy, energetické nápoje, tepláky, pivo, pizza, televízory, mobily, lacné hovory, akciové televízne programy…no predovšetkým tričká, zástavky, šiltovky, okuliare, cylindre… stupídne a [...]

blesk. búrka

Podvečer a v noci pozor na búrky, SHMÚ vydal výstrahu

21.05.2024 08:54

Výstraha platí od 18.00 h do stredy 2.00 h.

raisí

Irán: Prezidenta Raísího pochovajú v jeho rodnom meste Mašhad

21.05.2024 08:24

Na stredu sú v Teheráne naplánované veľké pohrebné procesie.

Joe Biden, prezidentské voľby

Izraelská ofenzíva v Gaze nie je genocídou, uviedol Biden. Republikáni zvažujú sankcie voči ICC

21.05.2024 06:46, aktualizované: 07:38

ICC požiadal o vydanie zatykačov na Benjamina Netanjahua a vodcov Hamasu.

vojna na Ukrajine, MI-8, Charkov

ONLINE: USA ďalších vojenských inštruktorov Kyjevu nepošlú, Ukrajina opäť udrela Rusom na sklady paliva

21.05.2024 06:00, aktualizované: 08:40

Spojené štáty mali až do začiatku ruskej invázie vo februári 2022 na Ukrajine až 150 vojenských inštruktorov.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 71484x
Priemerná čítanosť článkov: 2306x

Autor blogu

Kategórie