Založ si blog

Opozícia – ODSTÚPIŤ !

Je vymaľované. Agentúra SANEP sa nebála preskúmať názory Slovákov a Čechov na výskumnú tabu-tému, na súčasnú medzivládnu krízu a postoj oboch národov k vojenskému a mierovému riešeniu na Ukrajine. Výsledok ? Ukázalo sa, že nielen dve tretiny Slovákov ale aj nadpolovičná väčšina občanov ČR /ani nie tak Pražanov ako ľudí z Moravy a českého vidieka/ podporuje riešenia sformulované R.Ficom a jeho vládou.

Je vymaľované. „Naše“ mejnstrímové médiá stratili tému. Budú teraz chvíľu ticho. Budú „zhúlať“, špekulovať ako zistenia SANEPu prekrútiť. Nechajme im na to potrebný „think-time“.

Čo však s chronickými demonštrantmi na námestiach ? Čo s tými človiečikmi s ruksačikmi na chrbtoch, čo týždeň čo týždeň frčali na demonštračnom adrenalíne ? – Ponúkam im riešenie:

Zvolajte na tento štvrtok demonštráciu na námestie Slobody. Rozviňte tam tie svoje konfekčné v ateliéroch „umelcov“ zhotovené plagáty. Plagáty s výzvami ako:

„OPOZÍCIA ODSTÚTIŤ !“

„ČAPUTOVÁ Z HRADU VON !“

a pod. Že sa to nedá ? Že je to nezmysel, -žiadať od opozície aby odstúpila ? Nuž áno, máte pravdu. Ale je to veľká škoda. Lebo Slovensku by nič viac nepomohlo, ako keby tzv. „slovenská“ opozícia odstúpila. Menovite, keby odstúpilo Progresívne Slovensko /PS/ a Saska /SaS/. Keby spolu s nimi odstúpila aj prezidentka opozície – pani Zuzana Čaputová.

Ó, ako by to bolo fajn, keby opozičné strany PS a SaS a opozičná prezidentka Čaputová museli odstúpiť. Keby nám dali pokoj. Keby dostali červenú kartu a dištanc minimálne na nasledujúce 3,5 roka. V ideálnom prípade ešte aj na nasledujúce volebné obdobie. Ó Bože, splň nám Slovákom jedno želanie:

-„OPOZÍCIA ODSTÚPIŤ !“

-Toľko irónia. Ale dosť už bolo „srandy“. Napriek jasnému stanovisku Slovákov k svojej vláde, k Ukrajine a konfliktu s českou vládou vyjadrenou zisteniami SANEPu sa prezidentka Čaputová tvári, že nevie čítať. Do poslednej chvíle chce napr. predpokladaný výsledok prezidentských volieb zvrátiť. Čo znamená ten jej prejav v RTVS o pol ôsmej večer ? Čo chce stihnúť pár hodín pred začiatkom moratória ? Akú nemorálnosť ?

Čaputová, Slováci ťa majú plné zuby. Keď už nechceš odstúpiť, tak aspoň stíchni. A nepokúšaj sa posúvať hranicu zákona na svoju stranu. Stíchni !

Začínajú dva týždne reklamného pekla

10.05.2024

Dnes začína obludnosť, čo sa volá formálne „hokejové majstrovstvá“. De facto začína reklamné peklo. Zo všetkých možných mediálnych trúb už začali trúbiť: čipsy, energetické nápoje, tepláky, pivo, pizza, televízory, mobily, lacné hovory, akciové televízne programy…no predovšetkým tričká, zástavky, šiltovky, okuliare, cylindre… stupídne a [...]

Je toto tu už sektárske médium ?

07.05.2024

Dnes sa tu objavili ďalšie 3 panenské „blogy“ písané AI, v štýle sekty „tvorivej spoločnosti“. Naposledy podpísané ako „branoha“ a „chajimseli“. Rovnaké frázy, rovnako pekné farebné fotografie. Rovnaká bezduchosť. Všeobsiahle frázy. Kompilát z mediálnych klišé. Sladkasté nič, čo sa rozlieva po tomto blogovisku ako opojne [...]

Dnes v noci zaútočili na blogovisko Pravdy cez AI – zodpovední konajte !

06.05.2024

Dnes v noci päť akože nových blogerov zaútočilo na rubriku blogov na Pravde. Zaútočilo kompliláciami, ktoré im vytvorila umelá inteligencia-AI. Autor/i tohto ataku ku kompilátom pridali azda len vábivé názvy: o KGB, o Ukrajine, o dezinformáciách v médiách, o Šimkovičovej, o prevrate a pod. Autor či autori si okrem toho /nie príliš tvorivo/ vymysleli aj akože dôveryhodne [...]

Minulý týždeň ich „načapala“ opozícia. Gašpar sa stretol s ruským veľvyslancom. Tajne, v parlamente

15.05.2024 12:36

Šéf výboru pritom avizoval, že stretnutie s Bratčikovom „transparentne oznámi“.

Ďalší veliteľ Hizballáhu je mŕtvy, tvrdí izraelská armáda

15.05.2024 12:18

Muž zabitý pri útoku bol podľa armády zodpovedný za plánovanie a vykonanie niekoľkých útokov namierených proti izraelským civilistom a územiu Izraela.

Tomáš v Ide o pravdu: Kandidáta na šéfa Hlasu by mal vybrať "otec - zakladateľ" Pellegrini. Peniaze z II. piliera nikomu nevezmeme

15.05.2024 11:00

Otázka voľby predsedu NR SR nie je témou dňa, čaká sa na výsledky eurovolieb, uviedol Erik Tomáš (Hlas).

Rezortu vnútra hrozí pokuta 100-tisíc eur za postup v prípade „čurillovcov"

15.05.2024 10:47

Minister Šutaj Eštok pre okolnosti poskytnutia ochrany tzv. čurillovcom podal dokonca trestné oznámenie.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 66539x
Priemerná čítanosť článkov: 2294x

Autor blogu

Kategórie