SaS má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor

SaS a osobitne jej predseda Grohling má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor-konkrétne pre čierny humor. Grohling v priebehu 24 hodín vo viacerých médiách utrúsil tieto celkom podarené žartíky:

  • SaS bola vždy slušná strana, ktorá nikdy na nikoho neútočila, nebola vulgárna, slušne a vecne argumentovala. -Dobré, že ?
  • Alebo tento žartík: v neútočnosti, v tolerancii voči názorom oponenta vynikali najmä predstavitelia SaS ako Kolíková, Krupa, Cigániková…a samozrejme aj Grohling.
  • SaS sa vo svojich tvrdeniach vždy o niečo opierala. Nie síce o fakty, ale aspoň o ich ľudovú nezáväznú verziu – tzv. NARATÍVY. Nahradiť fakty naratívmi, -no nie je to bombové ?
  • SaS na základe týchto naratívov vecne a slušne nazývala R.Fica Putinovým poskokom, hlavou slovenskej mafie, megakorupčníkom, zločincom, ktorý má na rukách krv Janka a Martinky, človekom ktorý už mal dávno hniť v base spolu s Kočnerom. – No povedzte, čo je na tom zlé, keď niekoho nazvete poskokom, mafiánom, korupčníkom, zločincom…-čo je na tom vulgárne, čo je na tom urážlivé, čo je na tom agresívne ?
  • Nuž a najlepší žartík nakoniec: Grohling dnes dal verejný prísľub, že SaS bude naďalej používať voči Ficovi a spol. iba slušné /o kaviarenské naratívy opreté/ označenia ako poskok, zlodej, mafián, korupčník a pochybný politik, čo je zapletený do vraždy Janka a Martinky…SaS bude jednoducho hovoriť a konať tak, ako v minulosti. Lebo SaS je konzistentná strana a jej predstavitelia majú silnú integritu.

Dobré žartíky, že ? Už sa tešíme, kedy svoj slušný a vecný slovník obohatí pán Grohling o ďalšie kaviarenské naratívy. Už sa tešíme na to, ako nimi dobromyseľne a láskavo upozorní vládu na jej malé nedostatky. Už sa tešíme na to, akými samozrejme mimoriadne slušnými výrazmi pán Grohling počastuje predsedu vlády SR, keď sa ten vráti z nemocnice. Už sa tešíme na tie nekonfrontačné takmer priateľské mítingy, ktorými Grohling spolu s kamošom Šimečkom pána Roberta Fica v Bratislave privítajú.

„Hlúpy rozpočet made in Slovakia“

15.10.2024

Takto nejako sa vyjadril v dnešnej relácii SRo sťa ekonomický expert pán prof.Pavelka. Jeden z tých, čo teraz majú do médií dvere otvorené, pretože opakujú názory protivládnych politikov a novinárov, ale čo je najdôležitejšie, vedia o nich riadne zavalašiť. Títo dnes tzv. brisktní „experti“ boli donedávna pomerne objektívni, racionálni. Napríklad [...]

Progresívne divadlo zo Stuttgartu-náš vzor ?

11.10.2024

18 divákov sa po zhliadnutí scén v stuttgartskej Štátnej opere, plných reálneho sexu a krvavého piercingovania porúčalo s divadla a požiadalo o pomoc lekárov. Umelecké dielo skoncipované Florentinou Holzinger z dvoch pôvodne nezávislých kusov bolo po proteste rakúskych biskupov stiahnuté rakúskych divadiel.O čosi teraz žiadajú aj biskupi z Nemecka. Na opernej scéne sa [...]

Ľudský plod nemá podľa Plavákovej právo na život.

29.09.2024

Nespôsobilý moderátor jednej televízie sa dnes odvolával na rozhodnutie Ústavného súdu, že ľudský plod nemá právo na život. – No rozhodnutie tohto zmenia ÚS nikdy nevyriekol. Ide iba o výrok poslankyne Plavákovej.Nikoho iného. Dôkaz má poslanec Huljak nahratý na svojej nahrávke. Nespôsobilý moderátor jednej z televízií dezinformuje verejnosť, keď tvrdí, že [...]

Zelenskyj, Meloniová, Michel

ONLINE: Kyjev odmieta, že chce jadrovú bombu. Hovorí o nejadrovom odstrašujúcom strategickom balíku

18.10.2024 06:40

Nejadrový odstrašujúci strategický balík, ktorý by chcela mať Ukrajina na svojom území, môže zahŕňať rakety schopné strieľať až za Ural.

Nemecko, fabrika, nemecký priemysel

Nemecká ekonomika padá na kolená. Čo vylieči "chorého muža Európy"?

18.10.2024 06:00

Motor európskej ekonomiky sa zadrhol. Nemecké hospodárstvo je v dlhodobej recesii a nedarí sa ho oživiť.

SR vláda 46. zasadnutie BAX

Taraba má plán na medvede, chce viac zasahovych tímov. Bude to efektívne posilnenie či skrytá regulácia?

18.10.2024 06:00

Najkritickejšia situácia je v Žilinskom kraji, ale aj v okolí národných parkov.

Joe Biden

Do Berlína pricestoval prezident USA Joe Biden, stretne sa so Scholzom

17.10.2024 22:43

Piatkové stretnutie so Scholzom bude prvou bilaterálnou návštevou Bidena v Nemecku od začiatku jeho funkčného obdobia.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 154492x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie