Založ si blog

Ľudský plod nemá podľa Plavákovej právo na život.

Nespôsobilý moderátor jednej televízie sa dnes odvolával na rozhodnutie Ústavného súdu, že ľudský plod nemá právo na život. – No rozhodnutie tohto zmenia ÚS nikdy nevyriekol. Ide iba o výrok poslankyne Plavákovej.Nikoho iného. Dôkaz má poslanec Huljak nahratý na svojej nahrávke.

Nespôsobilý moderátor jednej z televízií dezinformuje verejnosť, keď tvrdí, že výraz „suka“ použil Huljak v reakcii na nálepky na Plavákovej notebooku. Nie, je to pravda. Huljak výrazom „suka“ reagoval na Plavákovej úsudok, že ľudský plod nemá právo na život.

Nevzdelaný moderátor citoval luteránovi Huljakovi všeobecne kritické slová katolíckej KFB o neprípustnosti hrubých výrazov v NRSR. Nuž, nebolo to nič trefné. Moderátor -ak by bol človekom na svojom mieste, – sa mal radšej predstaviteľa KDH spýtať, či sa jeho strana, t.j. KDH stotožňuje s konštatovaním, že ľudský plod si do pôrodu nezasluhuje žiadnu ochranu: nielen právnu, ale aj emočnú a zdravotnú a pod. Moderátor sa ho mal napokon spýtať, či je KDH ochotné zmeniť zákon tak, aby chránil ľudský plod od počatia po smrť. Moderátor tak neurobil.

Novinári sú bohužiaľ najslabší článok činiteľov, riadiacich spoločenský život na Slovensku. Sú ešte slabší, ako slovenskí politici. Sú často nevzdelaní, bez škrupulí, bez súcitu…-a protivládni. A ešte sú aj za to platení. Smutné.

Suky v parlamente a v koterci

26.09.2024

Povedala, že ľudský plod nemá pred narodením žiadnu ochranu. Odvetil, že iba suka môže považovať živý ľudský plod za čosi, čo nemá ochranu a právo na život. Povedala, že ona má na mysli zákonnú ochranu v zmysle platného práva. Aha … Nuž dobre, čiže okrem ochrany zákonom nemá život a jeho podoby v ľudskom svete žiadnu ochranu ? Nie ? – A čo [...]

Novinárom klepli zuby na prázdno: Šimečka padol, Smer sa dohodol

17.09.2024

Dnes je pomerne pekný slnečný deň. Akoby na potvoru, -práve v deň, kedy našim protislovenským novinárom poriadne klepli zuby na prázdno. Nie od zimy, od nezdaru. Keď sa darí, tak sa darí. Kumuláciu dobrých správ pre SR si všimol aj premiér R.Fico, keď nimi zarámcoval dnešnú TB. Slovákov, vrátene Fica dnes potešila správa z Bruselu. Podľa nej získal Ševčovič [...]

Šimečka klame, až sa mu z kečky parí

12.09.2024

V NRSR konečne prebieha rokovanie o odvolaní Šimečku z postu podpredsedu parlamentu. Po triezvych a vecných zdôvodneniach návrhu na odvolanie zo strany podpredsedu NRSR dr.Gašpara dostal slovo i mladý Šimečka. Aby sa obhájil. Nuž neobhájil sa. Naopak. Ukázal, že je to nepolepšiteľný demagóg a klamár. Miesto sebareflexie vlastného konania sa velikášsky pustil do výpočtu [...]

Venezuela, Machadová, Urrutia

Laureátkou Ceny Václava Havla je bojovníčka za práva občanov Venezuely Machadová

30.09.2024 13:35

Cenu za ňu v Štrasburgu prevzala jej dcéra.

NRSR Danko Lucia Plaváková nálepky notebook vykázanie

Plaváková sa pre Huliakove urážky obracia na políciu aj Ústavný súd

30.09.2024 13:28

Opozičná poslankyňa podá žalobu na ochranu osobnosti voči koaličnému poslancovi Rudolfovi Huliakovi pre jeho výroky.

Rudolf Huliak

VIDEO: Zradné pódium. Huliak v televíznom štúdiu spadol zo stoličky

30.09.2024 12:30

Po ukončení nedeľnej diskusnej relácie nastala nečakaná dramatická chvíľa.

Rakúsko Voľby Parlamentné

Ďalší drsný budíček pre Európu, píše Politico o víťazstve FPÖ v Rakúsku. Kickl sa nároku na kancelárstvo len tak nevzdá

30.09.2024 12:05

Bývalými nacistami založená, euroskeptická, proti migrácii zameraná a k Moskve priateľská strana má podľa servera nakročené k budúcej rakúskej vláde.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 147904x
Priemerná čítanosť článkov: 2550x

Autor blogu

Kategórie