Založ si blog

SaS má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor

SaS a osobitne jej predseda Grohling má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor-konkrétne pre čierny humor. Grohling v priebehu 24 hodín vo viacerých médiách utrúsil tieto celkom podarené žartíky:

  • SaS bola vždy slušná strana, ktorá nikdy na nikoho neútočila, nebola vulgárna, slušne a vecne argumentovala. -Dobré, že ?
  • Alebo tento žartík: v neútočnosti, v tolerancii voči názorom oponenta vynikali najmä predstavitelia SaS ako Kolíková, Krupa, Cigániková…a samozrejme aj Grohling.
  • SaS sa vo svojich tvrdeniach vždy o niečo opierala. Nie síce o fakty, ale aspoň o ich ľudovú nezáväznú verziu – tzv. NARATÍVY. Nahradiť fakty naratívmi, -no nie je to bombové ?
  • SaS na základe týchto naratívov vecne a slušne nazývala R.Fica Putinovým poskokom, hlavou slovenskej mafie, megakorupčníkom, zločincom, ktorý má na rukách krv Janka a Martinky, človekom ktorý už mal dávno hniť v base spolu s Kočnerom. – No povedzte, čo je na tom zlé, keď niekoho nazvete poskokom, mafiánom, korupčníkom, zločincom…-čo je na tom vulgárne, čo je na tom urážlivé, čo je na tom agresívne ?
  • Nuž a najlepší žartík nakoniec: Grohling dnes dal verejný prísľub, že SaS bude naďalej používať voči Ficovi a spol. iba slušné /o kaviarenské naratívy opreté/ označenia ako poskok, zlodej, mafián, korupčník a pochybný politik, čo je zapletený do vraždy Janka a Martinky…SaS bude jednoducho hovoriť a konať tak, ako v minulosti. Lebo SaS je konzistentná strana a jej predstavitelia majú silnú integritu.

Dobré žartíky, že ? Už sa tešíme, kedy svoj slušný a vecný slovník obohatí pán Grohling o ďalšie kaviarenské naratívy. Už sa tešíme na to, ako nimi dobromyseľne a láskavo upozorní vládu na jej malé nedostatky. Už sa tešíme na to, akými samozrejme mimoriadne slušnými výrazmi pán Grohling počastuje predsedu vlády SR, keď sa ten vráti z nemocnice. Už sa tešíme na tie nekonfrontačné takmer priateľské mítingy, ktorými Grohling spolu s kamošom Šimečkom pána Roberta Fica v Bratislave privítajú.

Paríž ? – Len ďalšia americká olympiáda…

26.07.2024

Olympiády sa nám v posledných rokoch úplne zopsuli. Tradičnú oslavu športu Angloameričania postupne vykrádali a vykrádali, -až z nej urobili čosi ako Pils, Pizzu Americanu, Nobelovu cenu atď. Olympiády boli ešte pred pol storočím známe tým, že napriek vojnám dokázali hostiť športovcov aj z krajín, vedúcich medzi sebou krvavé vojny, divé ideologické zápasy, či [...]

Harrisová už vedie !

24.07.2024

Pred voľbami, ktoré dali Slovensku prvú prezidentku, sa náhle stal zázrak. Dovtedy vedúci kandidát slniečkárov Mistrík sa náhle vzdal kandidatúry a dovtedy neznáma promovaná právnička z Pezinka sa z hodiny na hodinu stala hlavnou kandidátkou slniečkárov. Agentúry, ktoré o sebe tvrdia, že seriózne skúmajú verejnú mienku, jej náhle z hodiny na hodinu namerali [...]

Fraška v Kuchyni

23.07.2024

Tento bločok nemá ambíciu podať kompletné porovnanie technicko-ekonomických parametrov medzi starými migmi 29 a „novými“ /50 ročnými/ F-16. Už preto nie, že pri zbavení sa mig 29 a kúpe F-16 rozhodovali nie technciké a ekonomické ale len a len politické kritériá. Aké ? Vlády Smeru a spol. potrebovali a potrebujú mať pokoj od priamych atakov Washingtonu na [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 120632x
Priemerná čítanosť článkov: 2365x

Autor blogu

Kategórie