Založ si blog

Kolegyňa Porubänová, – čo si to dovoľuješ ?

Sociologička Sylvia Porubänová dnes v jednej zo súkromných televízií /ta3/ vyhlásila, že nám v súčasnosti na Slovensku hrozia represálie a režim diktatúry. – Mám podobné vzdelanie, ako pani Porubänová, preto si dovoľujem s ňou odborne ale aj ľudsky hlboko nesúhlasiť. A protestovať, že sa šírenie poplašnej správy -maskované ako odborné sociologické vyjadrenie, dostalo do mediálneho priestoru .Porubänová je svojim spôsobom zázrak. Zázračne často sa objavuje v televíziách, napriek tomu, že úroveň jej odborných poznatkov je slušnejšie povedané, nedostatočná.

Zázrakom ale nie je, že jej vyjadrenia boli a sú vždy extrémne proti-národniarske, prevažne liberálno-progresivistické. Politické, nie odborné, nie profesionálne.

Vyjadrenia pani kolegyne Porubänovej však nie sú iba neodborné a výsostne politické, ale sú navyše plné šarlatánstva, poloprávd, lží. Tak je to aj dnes. Pani Porubänová hrubo politicky, bez odborných argumentov a bez faktov tvrdí, že nám v SR hrozia represálie a diktatúra. Aké represálie a zmeny k diktatúre p.Porubänová videla a vidí v SR ? Koľko opozičných politikov a aktivistov Fico zavrel do basy ? Kedy bol v SR vyhlásený výnimočný stav, kedy a ktoré politické strany boli v SR zakázané ? Ktoré televízie, rádiá, ktoré opozičné noviny boli v SR zakázané ?

Pani Porubänová, pomôžem vám s odpoveďou. – Žiadne médiá, žiadne strany neboli zakázané, žiadni funkcionári či aktivisti neboli uväznení. S jedinou výnimkou – s výnimkou opozičného aktivistu Cintulu, ktorý sa dopustil vražedného útoku na predsedu vlády SR.

Pani Porubänová, vy jednoducho klamete. Mali by ste sa hanbiť za to, že zneužívate svoju profesiu na šírenie lží. Mali by ste buď stíchnuť alebo prestať maskovať svoje agresívne opozičné občianske názory akože „odbornosťou“.

PS: Očakávam, že tento príspevok tu dlho nebude. Porubänová je totiž pre mediokraciu takmer svätý grál. Nech. Keď to tu len pár ľudí stihne prečítať, blog splnil svoju funkciu.

PS2: Moje očakávania sa splnili. Kamoši pani Porubänovej zaúradovali. Diskusné príspevky schvaľujúce atentát na Fica síce na portáli napriek protestom nestiahli, ale v prípade tohto článku ich „oko orla“ zafungovalo. Sú jednoducho veci na ktoré sa dá, dokonca aj v slovenských médiách na sto percent spoľahnúť.

Takmer 20 poslancov od Šimečku a Grohlinga tento týždeň rodilo na gynekológii…

21.08.2024

Poslanci za PS, SaS a iné opozičné subjekty tento týždeň mali odvolávať Šimkovičovú a Suska. Nemohli. Miesto pobytu v sále NRSR museli rodiť na pôrodníckej sále. Mali termín. Aspoň tak zdôvodnil poslanec Petrík /alebo Petríková/, keď sa jej pýtali, prečo nebola v NRSR a neodvolával. Alebo že by neodvolávala ? S Petríkom je to jazykový problém. Vysmievať sa členovi [...]

Klamári klamárski z opozičných médií a strán už nevedia mieru

20.08.2024

V poriadku , nech klamú, ak sú za to platení. Ale čo je veľa to je veľa. Koniec. Pretieklo z hrnca. Klamstvo o incidente Kuffu st. je takýto prípad. Čakal som z reakciou , že sa to možno samo upokojí, že sa aj medzi opozíciou nájde zopár mienkotvorných osôb, ktorí to utlmia. Mýlili som sa. Na propagandu médií a opozičných politikov sa začali lepiť už aj kariéristickí [...]

Slováci boli na olympiáde v Paríži skoro tak efektívni ako Česi

12.08.2024

Neuveriteľné koľko masochizmu dokáže v sebaočierňovacej duši Slováka vyvolať udalosť ako olympiáda. Prvoplánové myslenie drvivej väčšiny Slovákov dokáže porovnať výsledky slovenských športovcov buď cez zhadzujúce články v novinách, alebo cez absolútny počet medailí alebo nanajvýš cez prepočet medailí per capita. V oboch prípadoch sa SR nemá čím chváliť, [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 133611x
Priemerná čítanosť článkov: 2474x

Autor blogu

Kategórie