Založ si blog

„Srandisti“

Koklesová, rektorka VŠVU prehlásila, že vysoké školy by mali byť apolitické a ich študenti by sa nemali zapájať do straníckych politických aktivít. Povedala to pani, ktorá požaduje, aby pamätník sovietskych vojakov na Slavíne bol demontovaný. Povedala to pani, ktorá je vždy v prvých radoch každého protivládneho aktivizmu na Slovensku.

Hroncová, Čaputovej neschopná ex-ministerka kultúry a Kusá, riaditeľka SNG vyhlásili, že umelecké aktivity SNG nesmú slúžiť akejkoľvek propagande. Povedala to pani, v gescii ktorej sa za peniaze od vlády v Benátkach uskutočnila protivládna propagandistická akcia. požadujúca demisiu ministerky kultúry a celej vraj totalitnej vlády SR.

Jaurová, poslankyňa NRSR svojim „ľúbozvučným“ hlasom deklarovala, že RTVS v podobe jeho súčasnej publicistiky a spravodajstva, jeho v súčasnom personálnom, dramaturgickom a ideovom zameraní je príkladom nadstraníckosti, objektívnosti a verejnoprávnosti.

Lipšic, Repa a spol. /tretina prokurátorov býv. špeciálnej prokuratúry/ protestovali proti nezákonným praktikám ich šéfa, dr. Žilinku, generálneho prokurátora-čo je podľa nich v protiklade so striktne zákonnými postupmi bývalých špeciálnych prokurátorov zo zrušeného úradu špeciálnej prokuratúry.

Ivan Kamenec, veľmi nezaujatý odborník na históriu prvej SR . sa v Denníku N pýta, či môže víťaz volieb všetko.- Dokonca aj vládnuť ….!!!

Monika Tódová tiež v Denníku N píše, že po tomto víkende je primerané vyvesiť z balkóna americkú vlajku. Zdôvodňuje to pomocou USA Izraelu pri jeho genocíde Palestínčanov, vyzbrojovaním Tchajvanu proti Číne a najmä pomocou USA banderovskej vláde v Kyjeve. Americké vlajky asi Todovej vejú z každého okna na jej skromnom obydlí pod Slavínom.

Poľsko ponúklo spojencom, ktorí o to prejavia záujem, územie štátu na umiestnenie ich jadrových zbraní, namierených proti Rusku. Zatiaľ ešte nejde o konkrétny projekt, no Poliaci sú tomu, aby v ich mestách boli jadrové zbrane, veľmi naklonení. Poliaci sa možno tešia, ako dobre budú schovaní v protiatómových krytoch, keď dôjde ku ruskej jadrovej odvete. Aby sa im naozaj nič nestalo, budú si do poslednej chvíle svojho života spievať „Jeszcze Polska nie zgynela“…

Štefánia Jánošíková Soňa Hagarová- „vzory“ verejnoprávnosti SRo

03.05.2024

Dnes v obedňajšom Rádiožurnále sa pani novinárka Štefánia Jánošíková predviedla ako žiarivý príklad „verejnoprávnosti“ RTVS – verejnoprávnosti v mimoriadne negatívnom smere. 5 minút kydala klamstvá na mediálnu situáciu v SR. Odrazila sa od „údajov“ , ktoré jej zabezpečilo akože medzinárodné porovnanie mediálnej oblasti v SR a vo svete. [...]

Prečo je na Ukrajine vojna-10.výročie masakra v Odesse

02.05.2024

Pred 10. rokmi, 2.mája 2014 banderovskí aktivisti v Dome odborov v Odesse zaživa upálili, zastrelili alebo utĺkli palicami 48 ruskojazyčných občanov Odessy. Dôvodom bolo, že propagovali referendum o osamostatnení odesskej oblasti od majdanovskej Ukrajiny. Podľa V.Medvedčuka, lídra opozičného hnutia Iná Ukrajina a lídra zakázanej opozičnej strany „Opozičná platforma-za [...]

Výkladový slovník pre dezolátov

29.04.2024

Už dlhší čas tu sledujem koľko ficodezolátov nechápe ani tie najjednoduchšie intelektové konštrukty, vytvorené v kaviarňach a redakciách špičkovými odborníkmi – politológmi, sociológmi, svetovo uznávanými publicistami a mimovládkarmi. Hnevá ma to. Preto som sa rozhodol, že tým nešťastným obetiam putinovskej a smeráckej propagandy poskytnem aspoň základnú [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 60361x
Priemerná čítanosť článkov: 2322x

Autor blogu

Kategórie