Založ si blog

Ďalšia obeť slniečkárskej mafie korčokovcov

Len veľmi stručne-pre tých, čo ťažšie chápu čítaný text.

  • Pomsta slniečkárskej mafie za prehraté prezidentské voľby naďalej trvá. Dnes sa objavila informácia, že sponsoring zrušila moderátorke a šoumanke Jasmine Alagičovej firma Rauch. Dôvod rovnaký ako u Rytmusa a a ako u Attilu Végha: všetci traja volili za prezidenta inak, ako to bol „príkaz“ v bublinách firmy Renault a Rauch. Všetci traja boli potrestaní z politických príčin, -lebo nepodporili a nevolili firmou Renault a Rauch presadzovaného Korčoka ale jeho súpera Pellegriniho.
  • Prenášanie neekonomických kritérií do ekonomickej hospodárskej súťaže – to je definícia mafie podľa talianskych súdov. V podstate ide o diskrimináciu jedných a uprednostňovanie iných kvôli ich názorom, hodnotám, rodinným väzbám, neformálnym a nelegálnym protislužbám a pod. Diskrimináciu účastníkov obchodných vzťahov z politických príčin zakazuje aj slovenský zákon /pozri cit. diskutéra „právnička“ pri včerajšom príspevku/. Odvolávať sa tu na obsah zmluvy resp. na zmluvne dohodnuté obmedzenie je nezmysel, lebo všetko, čo je v konkrétnej obchodnej zmluve v rozpore so slovenským zákonom, zakazujúcim diskrimináciu z politických príčin, je neplatné.
  • Podstatou mafiánskeho prenasledovania Végha, Rytmus, Alagičovej a i. nie je to, že boli potrestaní za porušenie zmluvnej klauzuly o zákaze politizovania. Podstatou je to, že oni boli dokázateľne potrestaní za ten typ politizácie, ktorý je v rozpore s politickými názormi Renaultu či Rauchu. – Čiže politizovať mohli, ale iba v prospech Korčoka. Politizovať v prospech Pellegriniho nesmeli. Ani náhodou.
  • Diskriminácia v obchodných vzťahoch z politických príčin je slovenskými zákonmi už dnes zakázaná. Čo nová vláda SR musí urobiť je zvýšiť povedomie o trestnosti politickej diskriminácie, osobitne medzi umelcami, zabávačmi, ľuďmi v šoubiznise, v médiách, v reklame, v športe, ľuďmi aktívnymi vo verejnom priestore. Naši umelci, zabávači, športovci…sa musia prestať BÁŤ vyjadrovať verejne svoje politické postoje aj vtedy, ak nie sú konformné s predstavami mafie. Umelci, šoumeni, športovci sa nesmú báť povedať čo si myslia nielen vo vzťahu k vláde a opozícii, ale aj vo vzťahu k LGBTI-hnutiu, ku genderizmu, ku kadejakým hnutiam proti bodyšejmingu, resp. vo vzťahu k vojne na Ukrajine a v Palestíne, vo vzťahu k EU a NATO a pod.

Podľa oficiálnych stanovísk publikovaných mejnstrímom sú medzi slovenskými umelcami, vedcami, publicistami, šoumenmi, zabávačmi, športovcami a pod. napospol iba slniečkári, liberáli, progresivisti, euroatlantickí fanatici, podporovatelia vyzbrojovania Ukrajiny, priaznivci LGBTI+, genderizmu, potratov, feminizmu a pod. V skutočnosti je to ale inak. Priaznivci vlády a opozície sú aj v tomto odvetví zhruba pol na pol. Rozdiel je iba v tom, že kým protivládne „osobnosti“ sú na verejnosti známe, lebo sú v mejnstríme pečené-varené, pro-slovenské vládu podporujúce osobnosti sa ku svojej politickej „inakosti“ boja priznať. A ak sa predsa len odvážia vyjsť so svojimi názormi na verejnosť, podpíšu si čosi ako vlastnoručný rozsudok smrti. Slniečkárska mafia, ktorá je v umení, médiách, zábave, športe…osobitne silná, ich zlikviduje. Tak ako to teraz predvádza v prípade Attilu Végha, Rytmusa, Jasminy Alagičovej a pod.

Slovenky a Slováci, ak sa vám politicky motivovaná diskriminácia nepáči, nedajte si umenie, šport, zábavu manipulovať politickou slniečkárskou mafiou. Nedajte sa držať v duchovnom otroctve. Pomôžte oslobodiť od liberál-progresivizmu aj našu drahú slovenskú kultúru !

Smer nikoho zo svojich nepožiera, Šimečkovo PS však najbližších partnerov áno

11.06.2024

Akýsi jojkársky moderátorík s priškrteným hlasom a vypúlenými očami dnes pri zmienke o tom, že PS vyhralo eurovoľby zásluhou vycicania ostatných liberálnych strán /SaS, Demokrati…/ víťazoslávne vyhlásil, že aj Smer vo voľbách vycical iné strany /Hlas, SNS/ len aby zvíťazil. Ó ako hlbokomyseľné, ó aká geniálna analógia, – ó aké trápne! Prečo ? Nuž [...]

Frky z tlačovky Šimečkovcov

10.06.2024

Kedysi sa na Slovensku žarty, vtipy v školskom slangu nazývali „frky“. Prišlo mi toto slovo na um, lebo dosť pasuje na to, čo sa dalo vidieť a počuť na prvej TB po eurovoľbách. Šimečka a Odor na TB hovorili pateticky a vážne, no ich výroky vyznievali skôr humorne. Nechtiac humorne. Nechcený humor zo šimečkovcov priam striekal. Fŕkal na všetky strany. Preto frky. [...]

Slovenské letecké esá medzi pilotmi, čo zradili „tisovskú“ SR neboli

08.06.2024

Ďakujem pánovi Miroslavovi Čaplovičovi za článok, ktorým si pripomenul 85 rokov od zrady 8 letcov. Išlo o letcov leteckého pluku Slovenskej armády v Piešťanoch. Napriek tomu, že sa ostatní členovia leteckého pluku pokúsili zabrániť odletu lietadiel vlastnými telami, útek do zahraničia /do Poľska/ sa im podaril. Zradu zdôvodňovali ušlí letci neskôr tým, že neboli [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 94846x
Priemerná čítanosť článkov: 2313x

Autor blogu

Kategórie