Založ si blog

„Prezident“ Korčok na hore lží

Zlé jazyky hovorili, že Čaputová vyrástla na prezidentský piedestál na hore smetí, dovážaných na smetisko z Pezinka a okolia. Zdá sa, že jej mužský sorosovský klon tiež svoj piedestál položí na podloží hory. Tentokrát ale na o niečo menej hmotnom /no rovnako zapáchajúcom/ podloží ako sú smeti. Piedestál prezidenta Korčoka nám vyrastá pred očami na HORE LŽÍ . Na hore klamstiev, cigánstiev, konfabulácií a dezinformácií.

Zdalo by sa, že Korčok je lotor, čo od rána do večera iba cigáni. Nie je to pravda. Korčok na kariérneho diplomata poriadne klame, no jeho vlastný cigánsky výkon by na víťazstvo nestačil. Korčok má na lži a klamstvá svojich ľudí, svoj profesionálny luhársky tím. Tento tím pozostáva z marketérov, PR machrov, šoumejkrov, rojov aktivistov … no najmä a predovšetkým z mediálnych luhárov a klamárov. Z novinárov, ktorí obsadili všetky mejnstrímové médiá, osobitne rádiá a televízie. Tam, v televíziách a rádiách sú tí najlepší architekti neprávd. poloprávd, prekrútených informácií či úplných dezinformácií.

Aby som však len takto „na sucho“ nehovoril, ponúkam z hory lží aspoň tie najnovšie prírastky z dnešného rána. V ta3, joj 24, STVV 24 stihli už za rána za rosy priniesť tieto polopravdy či nepravdy:

  • Korčok podľa novinárov, čo s ním kolaborujú, chodieva na mítingy do Košíc z Bratislavy vlakom- kupuje si, chudáčik, lístok za 2 eurá; „ľudový“ prezident Pellegrini však do Košíc lieta lietadlom – no fúúúj ! V čom je polopravda ? Nuž v tom, že Korčok cestoval iba do Košíc a mal na to celý deň, kým Pellegrini z Košíc išiel ďalších 150 km okreskami až do Kráľovského Chlmca; Pellegrini /kvôli pracovným povinnostiam v Galante/ mal na cestu cca 4 hodiny -to by sa inak ako lietadlom z BA do KE stihnúť nedalo. Takéto sú fakty, avšak v televízii odznela iba informácia o lietadle, okorenená primitívnou Korčokovou iróniou o „ľudovom prezidentovi“.
  • Korčokovi garantoval podporu neúspešný kandidát, akýsi Dubecký. Vyhlásil to sám a verejne. Nikto jeho slová nespochybnil. Prečo ? Lebo Dubecký je súkromná osoba, nemá žiadnu politickú stranu a neexistujú teda ani orgány, čo by jeho rozhodnutie spochybnili. Pellegrinimu vyslovil podporu iný neúspešný kandidát K.Forró. Urobil tak aj on verejne a sám, pretože išlo o jeho osobnú kandidatúru a nie kandidatúru strany Szovetség, ktorej je predsedom; následne sa na podnet novinárov ozval jeden člen predsedníctva Szovetségu, že on s podporou Pellegriniho nesúhlasí; – a novinári zrazu majú sólo-kapra ! – Pellegrini klame, že má podporu Maďarov, lenže on ju nemá lebo jeden z nich s tým nesúhlasí; novinári samozrejme nenapísali všetko-že celé predsedníctvo Szovetségu -až na toho jedného disidenta – podporu Pellegrinimu vyslovilo; čiže neklame Pellegrini, ale klamú -a zákerne, hnusne klamú novinári.
  • Korčok je podľa mejnstrímu férový chlap, ktorý má na základe vyjadrení TI svoje predvolebné účtovníctvo, všetky prijmy a náklady vo vzornom poriadku. Na druhej strane Pellegrini je asi podvodník, lebo v jeho účtovníctve dominantné náklady, -náklady na bilbordy, neexistujú. Pritom je jasné, že takéto náklady jestvujú-veď Pellegriniho bilbordy pri cestách môže vidieť každý… Nuž pravda je jednoduchá. Vysvetlenie okolo týchto nákladov podal ekonomický inžinier P. Pellegrini už cca pred mesiacom a odvtedy ho novinárom poskytuje pravidelne znovu a znovu; neustále im hovorí, že podľa zákona o účtovníctve si môže započítať do nákladov iba také výdavky, ktoré boli FAKTUROVANÉ; Pellegrini si dá aj výdavky na bilbordy do nákladov, keď mu na ne prídu faktúry; no a faktúry prídu Pellegrinimu podľa dohody na konci kampane; Pellegrini náklady následne zverejní podľa zákona a v zákonnej lehote; vysvetlenie Pellegriniho účtovných podvodov je teda jednoduché; problém je, že novinári sú k tomuto vysvetleniu hluchí a slepí-robia sa sprostí. Je to normálne ? Je. Veď novinári sú za svoju slepotu, hluchotu a hlúpotu platení…

Takéto lži, menšie či väčšie klamstvá chrlia slovenské televízie, rádiá, internetové médiá každý deň, každú hodinu či minútu obrovské množstvá. Dalo by sa na ne zriadiť nepretržitú strímovaciu službu. S blížiacim sa termínom druhého kola volieb sa intenzita klamania slovenskej verejnosti zo strany mejnstrímových „slovenských“ médií bude zvyšovať. Špirála cigánstiev progreduje, naberá na šialených obrátkach…

Prečo ? Lebo Korčok MUSÍ vyhrať. MUSÍ. Taká je geopolitická úloha pre tunajších kolaborantov kolektívneho Západu.

Aby bolo jasné, nie som proti tomu, ak si slovenský ľud zvolí za prezidenta kohokoľvek, nech si teda zvolí aj prepytujem Korčoka. Nech si ho zvolí a nech si ho následne do chuti užije. Vox populi vox dei. V prejave slobodnej vôle ľudu nie je problém. Problém ale je, že podľa toho, čo v SR stvárajú médiá, slobodná vôľa ľudu nebude zaručená. Ani náhodou. Slovenskí voliči sú zasypávaní proti-pellegrinovskými lžami, proti-vládnymi svinstvami, odpornými cigánstvami. Rozhodovanie slovenských voličov v súčasných mediálnych podmienkach, aké v SR vládnu, nebude demokratické, nebude férové, nebude slobodné.

Ak sa nedajbože z Korčoka stane „prezident“, nebude to prejav slobodnej vôle ľudu. Korčok sa nepostaví na pevný férový prezidentský piedestál ľudovej vôle. Korčok sa postaví nanajvýš na piedestál lží, cigánstiev a klamstiev. Korčok-„prezident“ bude stáť a padať na zapáchajúcej hore mediálneho hnoja.

Na RTVS sa vraj nikto nesťažuje-tak prečo ju rušíte !

26.04.2024

Takýto dohodnutý obranný slogan majú nacvičený Machaj a jeho čiernokošeliarska partička, politici z PS, SaS a spol. ale najmä kadejakí objektívne neobjektívni novinári , vystupujúci všemožne proti súčasnej vláde a proti akýmkoľvek jej návrhom zákonov. Progresívne liberálni činovníci sa čudujú, prečo chce Fico a spol. meniť RTVS. Prečo chce meniť súčasnú RTVS [...]

Kam mizne zdravý rozum novinárov ?

25.04.2024

Dnes zmizol z titulky kolegovi blogerovi slušný článok, ktorého jediným „prehreškom“ bolo, že kritizoval novinárov z aktuality.sk. Vzniká podozrenie, že medzi mejnstrímovými novinármi je akýsi stavovský protivládny kartel. Podľa neho každá kritika voči protivládne orientovanému novinárovi sa zablokuje nielen na danom médiu ale aj na všetkých ideovo [...]

Vallova a Šimečkova Bratislava: vyskúšajte, ako by fungovalo Slovensko pod PS/slniečkármi

23.04.2024

Ak chcete vedieť. ako by fungovala SR, ak by vládu zostavilo tzv. Progresívne Slovensko, teda slniečkári, – navštívte Magistrát hl.m.SR Bratislavu. Navštívte obludný svet, v ktorom ako v pavučine čudných vzťahov kraľuje progresívny pavúk pán Vallo. Ale konkrétne. Na webovej stránke Vallovho slniečkárskeho magistrátu nefunguje ani jedno telefónne číslo, ktoré je [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 50383x
Priemerná čítanosť článkov: 2290x

Autor blogu

Kategórie