Založ si blog

Pravda v odpornom vydaní

Ak sa chcela ľuďom úplne sprotiviť, podarilo sa jej to. Tá červeno-čierna oplzlosť na okrajoch a pri otváraní jednotlivých článkov, to je vrchol straty zmyslu pre dobrý vkus a dobré mravy.

No keby len to. Včera sa pani I. blysla schopnosťou usvedčiť jedného z kandidátov na prezidenta úplne bez dôkazov z výroby mediálnych podvrhov, ktorým neuverí žiaden priemerne rozmýšľavý človek. Veď kto by uveril, že svoje „dielo“ akože anonym nedopatrením podpíše ? Normálny človek tomu neuverí. Pani I. áno.

Skrachovaný ex-politik Bugár, ktorý končil kariéru s politickými preferenciami 0,0 nič dnes dostal na intelektovo zmrzačenom portáli priestor, aby svojou troškou prispel do kopy klamstiev proti ľavicovému a vlasteneckému kandidátovi na prezidenta. Dovolil si vyjadriť sa v mene akýchsi „Maďarov“. Akých ? Veď Bugár už nemá žiaden mandát a žiadnu dôveryhodnosť. Je to jedno veľké nič, väčšie nič, než iný sorosovský odor, totiž Odor Ľudovít.

Prezidentské voľby prídu a odídu. Pachuť lží a zlomyseľných konšpirácií však zostane. Zrada nestraníckosti, zrada objektívnosti a zrada vlastného publika zostane. A bude tu nafurt. Nafurt, dokonca aj potom, čo tento názor z titulky, ako inak, zmizne.

Je toto tu už sektárske médium ?

07.05.2024

Dnes sa tu objavili ďalšie 3 panenské „blogy“ písané AI, v štýle sekty „tvorivej spoločnosti“. Naposledy podpísané ako „branoha“ a „chajimseli“. Rovnaké frázy, rovnako pekné farebné fotografie. Rovnaká bezduchosť. Všeobsiahle frázy. Kompilát z mediálnych klišé. Sladkasté nič, čo sa rozlieva po tomto blogovisku ako opojne [...]

Dnes v noci zaútočili na blogovisko Pravdy cez AI – zodpovední konajte !

06.05.2024

Dnes v noci päť akože nových blogerov zaútočilo na rubriku blogov na Pravde. Zaútočilo kompliláciami, ktoré im vytvorila umelá inteligencia-AI. Autor/i tohto ataku ku kompilátom pridali azda len vábivé názvy: o KGB, o Ukrajine, o dezinformáciách v médiách, o Šimkovičovej, o prevrate a pod. Autor či autori si okrem toho /nie príliš tvorivo/ vymysleli aj akože dôveryhodne [...]

Štefánia Jánošíková Soňa Hagarová- „vzory“ verejnoprávnosti SRo

03.05.2024

Dnes v obedňajšom Rádiožurnále sa pani novinárka Štefánia Jánošíková predviedla ako žiarivý príklad „verejnoprávnosti“ RTVS – verejnoprávnosti v mimoriadne negatívnom smere. 5 minút kydala klamstvá na mediálnu situáciu v SR. Odrazila sa od „údajov“ , ktoré jej zabezpečilo akože medzinárodné porovnanie mediálnej oblasti v SR a vo svete. [...]

Christijan Mickoski

V Severnom Macedónsku vyhrala voľby pravicová opozícia

09.05.2024 07:09

Voličov voči vládnucej strane popudila aj pretrvávajúca korupcia a pomalý rozvoj krajiny.

vojna na Ukrajine, Záporožie

ONLINE: Môže Ukrajina ešte vojnu vyhrať? Šéf vojenského výboru NATO sa domnieva, že áno

09.05.2024 06:30, aktualizované: 07:37

Šéf vojenského výboru NATO Rob Bauer odhaduje, že bude trvať najmenej rok, kým Západ zvýši výrobu zbraní a Ukrajina sa pripraví na protiofenzívu.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Izrael môže prísť o americké zbrane. Biden: Bomby od USA zabíjali civilistov

09.05.2024 06:10

Izrael podľa amerického prezidenta Joea Bidena použil bomby dodávané USA na útoky, pri ktorých v Pásme Gazy zomierali palestínski civilisti.

psychológ Viktor Križo

Psychológ o bombovej hrozbe: je to nebezpečnejšie, ako jednorazové incidenty. Nikde sa zrazu necítite bezpečne

09.05.2024 06:00

Psychológ Viktor Križo z Centra poradenstva a prevencie vysvetlil, že destabilizovať krajinu je možné práve tak, že sa hrozba namieri na to najzraniteľnejšie čo krajina má.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 64521x
Priemerná čítanosť článkov: 2304x

Autor blogu

Kategórie