Založ si blog

Zradia Harabinovci a Oravci Slovensko ?

Ak voliči Harabina nepôjdu v druhom kole voliť Pellegriniho a zostanú doma, zvolia si na 5 rokov Ivana šoroška z Bystrice.

Ak Oravci poslúchnu svojich kňazov a mníšky a zvolia si miesto Slováka Pellegriniho kozmopolitu Korčoka, zmenia názov „Orava“ na ŠOROŠAVA. Ba možno aj POH prekrstia na Pavla Országha Šorošoslava.

Od ostatných voličov Korčoka nečakajme nič dobré – nie sú to Slováci ale občania „Tejtokrajiny“. Tí si kvôli eurofondom a plným válovom v nákupno-zábavných centrách zvolia každého, koho im odporučí Markíza, Jojka, Fero Džouk alebo nejaký ďalší inteligent.

O tom, či sa v najbližších 5 rokoch bude Slovensko rozvíjať alebo či bude dejiskom večných hádok, zloby a úpadku, rozhodnú voliči Harabina a Oravci, ktorí si spomenú, že kedysi dávno bola Orava krajom hrdých vlastencov a nie voľnomyšlienkárskych anti-kristov.

Slováci – na nohy. Nevoľte však nohami ale hlavou a srdcom.

Paríž ? – Len ďalšia americká olympiáda…

26.07.2024

Olympiády sa nám v posledných rokoch úplne zopsuli. Tradičnú oslavu športu Angloameričania postupne vykrádali a vykrádali, -až z nej urobili čosi ako Pils, Pizzu Americanu, Nobelovu cenu atď. Olympiády boli ešte pred pol storočím známe tým, že napriek vojnám dokázali hostiť športovcov aj z krajín, vedúcich medzi sebou krvavé vojny, divé ideologické zápasy, či [...]

Harrisová už vedie !

24.07.2024

Pred voľbami, ktoré dali Slovensku prvú prezidentku, sa náhle stal zázrak. Dovtedy vedúci kandidát slniečkárov Mistrík sa náhle vzdal kandidatúry a dovtedy neznáma promovaná právnička z Pezinka sa z hodiny na hodinu stala hlavnou kandidátkou slniečkárov. Agentúry, ktoré o sebe tvrdia, že seriózne skúmajú verejnú mienku, jej náhle z hodiny na hodinu namerali [...]

Fraška v Kuchyni

23.07.2024

Tento bločok nemá ambíciu podať kompletné porovnanie technicko-ekonomických parametrov medzi starými migmi 29 a „novými“ /50 ročnými/ F-16. Už preto nie, že pri zbavení sa mig 29 a kúpe F-16 rozhodovali nie technciké a ekonomické ale len a len politické kritériá. Aké ? Vlády Smeru a spol. potrebovali a potrebujú mať pokoj od priamych atakov Washingtonu na [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 120981x
Priemerná čítanosť článkov: 2372x

Autor blogu

Kategórie