Založ si blog

Opozícia – ODSTÚPIŤ !

Je vymaľované. Agentúra SANEP sa nebála preskúmať názory Slovákov a Čechov na výskumnú tabu-tému, na súčasnú medzivládnu krízu a postoj oboch národov k vojenskému a mierovému riešeniu na Ukrajine. Výsledok ? Ukázalo sa, že nielen dve tretiny Slovákov ale aj nadpolovičná väčšina občanov ČR /ani nie tak Pražanov ako ľudí z Moravy a českého vidieka/ podporuje riešenia sformulované R.Ficom a jeho vládou.

Je vymaľované. „Naše“ mejnstrímové médiá stratili tému. Budú teraz chvíľu ticho. Budú „zhúlať“, špekulovať ako zistenia SANEPu prekrútiť. Nechajme im na to potrebný „think-time“.

Čo však s chronickými demonštrantmi na námestiach ? Čo s tými človiečikmi s ruksačikmi na chrbtoch, čo týždeň čo týždeň frčali na demonštračnom adrenalíne ? – Ponúkam im riešenie:

Zvolajte na tento štvrtok demonštráciu na námestie Slobody. Rozviňte tam tie svoje konfekčné v ateliéroch „umelcov“ zhotovené plagáty. Plagáty s výzvami ako:

„OPOZÍCIA ODSTÚTIŤ !“

„ČAPUTOVÁ Z HRADU VON !“

a pod. Že sa to nedá ? Že je to nezmysel, -žiadať od opozície aby odstúpila ? Nuž áno, máte pravdu. Ale je to veľká škoda. Lebo Slovensku by nič viac nepomohlo, ako keby tzv. „slovenská“ opozícia odstúpila. Menovite, keby odstúpilo Progresívne Slovensko /PS/ a Saska /SaS/. Keby spolu s nimi odstúpila aj prezidentka opozície – pani Zuzana Čaputová.

Ó, ako by to bolo fajn, keby opozičné strany PS a SaS a opozičná prezidentka Čaputová museli odstúpiť. Keby nám dali pokoj. Keby dostali červenú kartu a dištanc minimálne na nasledujúce 3,5 roka. V ideálnom prípade ešte aj na nasledujúce volebné obdobie. Ó Bože, splň nám Slovákom jedno želanie:

-„OPOZÍCIA ODSTÚPIŤ !“

-Toľko irónia. Ale dosť už bolo „srandy“. Napriek jasnému stanovisku Slovákov k svojej vláde, k Ukrajine a konfliktu s českou vládou vyjadrenou zisteniami SANEPu sa prezidentka Čaputová tvári, že nevie čítať. Do poslednej chvíle chce napr. predpokladaný výsledok prezidentských volieb zvrátiť. Čo znamená ten jej prejav v RTVS o pol ôsmej večer ? Čo chce stihnúť pár hodín pred začiatkom moratória ? Akú nemorálnosť ?

Čaputová, Slováci ťa majú plné zuby. Keď už nechceš odstúpiť, tak aspoň stíchni. A nepokúšaj sa posúvať hranicu zákona na svoju stranu. Stíchni !

Jedna noha tu-druhá tam. Zvolen pri Váhu…

27.04.2024

Upozornil ma na to môj učiteľ, t.č. už na dôchodku. Starý pán kvôli duševnej gymnastike sleduje rád rôzne vedomostné súťaže. Pre dospelých ba dokonca aj pre mládež. Keď sme naposledy boli spolu, reč prišla aj na túto jeho záľubu. Debata sa otočila na vedomostnú úroveň súťažiacich No a vtedy pán učiteľ zalomil rukami, Vraj je šokujúce, ako málo ľudia po 40-ke [...]

Na RTVS sa vraj nikto nesťažuje-tak prečo ju rušíte !

26.04.2024

Takýto dohodnutý obranný slogan majú nacvičený Machaj a jeho čiernokošeliarska partička, politici z PS, SaS a spol. ale najmä kadejakí objektívne neobjektívni novinári , vystupujúci všemožne proti súčasnej vláde a proti akýmkoľvek jej návrhom zákonov. Progresívne liberálni činovníci sa čudujú, prečo chce Fico a spol. meniť RTVS. Prečo chce meniť súčasnú RTVS [...]

Kam mizne zdravý rozum novinárov ?

25.04.2024

Dnes zmizol z titulky kolegovi blogerovi slušný článok, ktorého jediným „prehreškom“ bolo, že kritizoval novinárov z aktuality.sk. Vzniká podozrenie, že medzi mejnstrímovými novinármi je akýsi stavovský protivládny kartel. Podľa neho každá kritika voči protivládne orientovanému novinárovi sa zablokuje nielen na danom médiu ale aj na všetkých ideovo [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 09:29

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 51794x
Priemerná čítanosť článkov: 2252x

Autor blogu

Kategórie