Založ si blog

Grobianstvo vedenia Markízy proti vládcom SR: proti Magde Vásáryovej, Fedorovi Gálovi a spol. musí byť potrestané !

Po verejnej výzve, ktorá má zablokovať akékoľvek slovakizačné zmeny v RTVS a po viacerých vystúpeniach na proti-ficovských revolučných tribúnach sa Magda Vásáryová a spol. aktivizujú aj v ďalšom „boji“, ktorý sa proti súčasnej vláde SR rozhorel v televízii Markíza.

O čo ide ? Novému riaditeľovi Markízy menovanému rodinou Kellnerovcov, ktorá je t.č. majiteľom Markízy sa znepáčila situácia, keď sa Markíza stala de facto televíziou opozície. Majiteľom a manažmentu sa znepáčilo, že extrémne protivládne spravodajstvo a žurnalistika ohrozujú prijmy Markízy z reklamy, najmä tie, ktoré sú nejako spojené s inzerentmi, na ktoré má vláda vplyv.

Extrémne opozične ladení „novinári“ dostali avízo, že Markíza bude musieť vo svojom protivládnom aktivizme trochu brzdiť. Nie preto, že by s tým Kellnerovci a nový riaditeľ Kratochvíl nesúhlasili. To nie. Oni sú všetko len nie ficovci. Problém je -ako vždy, nakoniec v tom čo je vždy až na konci veci a čo nie je napokon nič iné iba peniaze.

Situácia v tv Markíza navonok nie je veľmi dramatická. Protivládnych „novinárov“ nikto z Markízy nevyhadzuje. Kdeže. Manažment ich iba zdvorilo upozorňuje, že doménou Markízy, vďaka ktorej je taká úspešná, je televízna zábava. A potom lajfštýlové relácie – a až potom publicistika. Upozornenie, čo ako zdvorilé, je však čosi, na čo sú politickí aktivisti zo spravodajstvo a publicistiky nezvyknutí a na čo sú veľmi veľmi alergickí.

Posilnení extrémistami z radov ideológov politológov á la Gál, Bútora, Radičová, Weiss, Zala, Mesežnikov a pod. a extrémistami z radov zaslúžilých pseudoumelcov ako sú Magda Vásáryová, Táňa Pauhofová, Vica Kerekesová, Peter Bebjak, Zuzana Krónerová a pod. sa „novinári“ z Markízy z ničoho nič zduli. Vzbúrili sa proti „nátlaku“ nových majiteľov a nového manažmentu. – Čo si to vraj tí majitelia a manažéri dovoľujú – jemne pribrzďovať ich – zaslúžilých bojovníkov proti mečiarizmu a ficizmu ? Okresávať ich slobodu slova ? Ako sa to k nim, celým svetom obdivovaným bojovníkom za záujmy Západu tí kšeftári Kellnerovci vôbec správajú ?

-Im, nekorunovaným vládcom myslenia a vkusu slovenských „inteligentov“ si akýsi manažérikovia dovoľujú čosi naznačovať, tobôž prikazovať ? No veď je to drzosť nad drzosť. Vedia tí kellnerovia a kratochvílovia, kto stojí za takými „umelcami“ a „novinármi“ ako sú oni ? Vedia tí nepodarenci, aké ambasády ich potajme prijímajú na debatu a inštruujú čo a ako ? Vedia tí euričkoví upachtenci, koho vlastne chcú v boji s Ficom a jeho vládou „trochu brzdiť“ ? Vedia s kým sa zahrávajú ? Asi nie, lebo inak by priestor ich pro-západnej žurnalistike a umeniu ani len náznakom neobmedzovali ale naopak, ďalej rozširovali. Pokiaľ súčasná vláda SR, rozporná s geopolitikou USA, UK a Západu nezmizne do horúcich pekiel, musí Markíza fungovať na plné obrátky. Tak protivládne ako doposiaľ. Tak povedali Páni a tak aj bude !

Aby to majitelia a manažéri Markízy pochopili, napísala im miestodržiteľka NATO a EU na Slovensku, jej vyslúžilá výsosť pani Magda Vásáryová, páni Bútora, Gál, Zalaj, Hvorecký, Bebjak a ostatní oní…verejnú výzvu. Je to posledné vážne varovanie.

-Ak sa Kellnerovci a Kratochvíl nedovtípia, o čo v prípade Markízy, RTVS a ďalších mediálnych a umelecko-šoubiznisových „ostrovčekov pozitívnej deviácie“ ide, bude zle. Pani Magda Vásáryová, vladárka inteligencie Slovenska ich požaluje najvyšším. Priamo Pánom z lóže…

A potom sa môže stať, že Kellnerovci a Kratochvílovci prídu nielen o posty, peniaze a majetok, ale aj o …. ktohovie, o čo všetko. Takže bacha-Markízu si nedáme. Pani Magda Vásáryová, Gál, Bútora a spol. si ju nikdy nepustia z rúk. Lebo to by si pustili z rúk to najdôležitejšie čo tu majú, -nástroj na ovládanie myslí a duší prostonárodných slováčikov-konzumáčikov.

Začínajú dva týždne reklamného pekla

10.05.2024

Dnes začína obludnosť, čo sa volá formálne „hokejové majstrovstvá“. De facto začína reklamné peklo. Zo všetkých možných mediálnych trúb už začali trúbiť: čipsy, energetické nápoje, tepláky, pivo, pizza, televízory, mobily, lacné hovory, akciové televízne programy…no predovšetkým tričká, zástavky, šiltovky, okuliare, cylindre… stupídne a [...]

Je toto tu už sektárske médium ?

07.05.2024

Dnes sa tu objavili ďalšie 3 panenské „blogy“ písané AI, v štýle sekty „tvorivej spoločnosti“. Naposledy podpísané ako „branoha“ a „chajimseli“. Rovnaké frázy, rovnako pekné farebné fotografie. Rovnaká bezduchosť. Všeobsiahle frázy. Kompilát z mediálnych klišé. Sladkasté nič, čo sa rozlieva po tomto blogovisku ako opojne [...]

Dnes v noci zaútočili na blogovisko Pravdy cez AI – zodpovední konajte !

06.05.2024

Dnes v noci päť akože nových blogerov zaútočilo na rubriku blogov na Pravde. Zaútočilo kompliláciami, ktoré im vytvorila umelá inteligencia-AI. Autor/i tohto ataku ku kompilátom pridali azda len vábivé názvy: o KGB, o Ukrajine, o dezinformáciách v médiách, o Šimkovičovej, o prevrate a pod. Autor či autori si okrem toho /nie príliš tvorivo/ vymysleli aj akože dôveryhodne [...]

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

polícia, zatknutie, zadržanie

Polícia zadržala muža medzinárodne hľadaného pre pokus o úmyselné zabitie

14.05.2024 17:37

Tzv. lovci lebiek vypátrali a zadržali medzinárodne hľadaného muža v spolupráci s nemeckou políciou.

keketi

Ministerstvo cestovného ruchu a športu sa sťahuje do nových priestorov, sídliť bude pri Dunaji

14.05.2024 16:59

Zmluva bude uzatvorená na desať rokov, vzhľadom na výhodnejšie podmienky.

PROTEST: Kedy, ak nie teraz?

Zákon o FPU prešiel druhým čítaním, Laššáková a Malatinec z Hlasu sa zdržali. Koalícia však dohodu nenašla

14.05.2024 16:08, aktualizované: 17:37

Utorok priniesol koalícii v parlamente dve víťazstvá, o tretie ešte musí zabojovať. Aký bude osud umeleckých fondov?

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 66479x
Priemerná čítanosť článkov: 2292x

Autor blogu

Kategórie