Založ si blog

Suky v parlamente a v koterci

Povedala, že ľudský plod nemá pred narodením žiadnu ochranu.

Odvetil, že iba suka môže považovať živý ľudský plod za čosi, čo nemá ochranu a právo na život.

Povedala, že ona má na mysli zákonnú ochranu v zmysle platného práva.

Aha … Nuž dobre, čiže okrem ochrany zákonom nemá život a jeho podoby v ľudskom svete žiadnu ochranu ? Nie ? – A čo prirodzené materinské inštinkty, čo prirodzená ženská náklonnosť k ochrane života, čo súcit, čo láska, čo humanita ?

Chrániť iba to, čo stanovuje zákon, – to je v súlade s právom. Nie je to však v súlade s prirodzenou morálkou ľudského spoločenstva. Takto sa správa iba ľudská suka-na Slovensku je aj takto obrazne označovaná bezcitná nemravná žena. Pozor – nie psia suka ! Tá nie, – lebo psia suka svojmu plodu nikdy úmyselne neublíži. Lebo sa riadi inštinktom, citom, prirodzeným biogeneticky nakódovaným dobrom. A nie nejakou právnou normou.

Nota bene, – právnou normou, ktorú navyše možno kedykoľvek zmeniť. Právnou normou, ktorú JE POTREBNÉ zmeniť. Tak, aby chránila a nezabíjala.

Novinárom klepli zuby na prázdno: Šimečka padol, Smer sa dohodol

17.09.2024

Dnes je pomerne pekný slnečný deň. Akoby na potvoru, -práve v deň, kedy našim protislovenským novinárom poriadne klepli zuby na prázdno. Nie od zimy, od nezdaru. Keď sa darí, tak sa darí. Kumuláciu dobrých správ pre SR si všimol aj premiér R.Fico, keď nimi zarámcoval dnešnú TB. Slovákov, vrátene Fica dnes potešila správa z Bruselu. Podľa nej získal Ševčovič [...]

Šimečka klame, až sa mu z kečky parí

12.09.2024

V NRSR konečne prebieha rokovanie o odvolaní Šimečku z postu podpredsedu parlamentu. Po triezvych a vecných zdôvodneniach návrhu na odvolanie zo strany podpredsedu NRSR dr.Gašpara dostal slovo i mladý Šimečka. Aby sa obhájil. Nuž neobhájil sa. Naopak. Ukázal, že je to nepolepšiteľný demagóg a klamár. Miesto sebareflexie vlastného konania sa velikášsky pustil do výpočtu [...]

Takmer 20 poslancov od Šimečku a Grohlinga tento týždeň rodilo na gynekológii…

21.08.2024

Poslanci za PS, SaS a iné opozičné subjekty tento týždeň mali odvolávať Šimkovičovú a Suska. Nemohli. Miesto pobytu v sále NRSR museli rodiť na pôrodníckej sále. Mali termín. Aspoň tak zdôvodnil poslanec Petrík /alebo Petríková/, keď sa jej pýtali, prečo nebola v NRSR a neodvolával. Alebo že by neodvolávala ? S Petríkom je to jazykový problém. Vysmievať sa členovi [...]

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

Miloš Zeman, Robert Fico

Zeman vítal gratulantov k svojej osemdesiatke, medzi prvými boli Fico s Kaliňákom

28.09.2024 16:14

Bývalý český prezident Miloš Zeman, ktorý bol ako v Česku prvý zvolený v priamej voľbe, oslavuje v sobotu 80 rokov.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 145484x
Priemerná čítanosť článkov: 2552x

Autor blogu

Kategórie