Založ si blog

Pravda v odpornom vydaní

Ak sa chcela ľuďom úplne sprotiviť, podarilo sa jej to. Tá červeno-čierna oplzlosť na okrajoch a pri otváraní jednotlivých článkov, to je vrchol straty zmyslu pre dobrý vkus a dobré mravy.

No keby len to. Včera sa pani I. blysla schopnosťou usvedčiť jedného z kandidátov na prezidenta úplne bez dôkazov z výroby mediálnych podvrhov, ktorým neuverí žiaden priemerne rozmýšľavý človek. Veď kto by uveril, že svoje „dielo“ akože anonym nedopatrením podpíše ? Normálny človek tomu neuverí. Pani I. áno.

Skrachovaný ex-politik Bugár, ktorý končil kariéru s politickými preferenciami 0,0 nič dnes dostal na intelektovo zmrzačenom portáli priestor, aby svojou troškou prispel do kopy klamstiev proti ľavicovému a vlasteneckému kandidátovi na prezidenta. Dovolil si vyjadriť sa v mene akýchsi „Maďarov“. Akých ? Veď Bugár už nemá žiaden mandát a žiadnu dôveryhodnosť. Je to jedno veľké nič, väčšie nič, než iný sorosovský odor, totiž Odor Ľudovít.

Prezidentské voľby prídu a odídu. Pachuť lží a zlomyseľných konšpirácií však zostane. Zrada nestraníckosti, zrada objektívnosti a zrada vlastného publika zostane. A bude tu nafurt. Nafurt, dokonca aj potom, čo tento názor z titulky, ako inak, zmizne.

Denník N už vie, že za atentátom na Fica je Moskva

15.05.2024

S odvolaním sa na nejakého neskutočne bystrého maďarského investigatívneho novinára Szabolcsa Pányiho redaktor Denníka N Kern napísal, že atentátnik Cintula sa v minulosti stýkal s „proruskou“ nacionalistickou skupinou „Slovenskí branci“. Kern v tom už teda má jasno. Takmer 10 rokov stará fotka „brancov“ s Cintulom je nepriestrelný dôkaz [...]

Začínajú dva týždne reklamného pekla

10.05.2024

Dnes začína obludnosť, čo sa volá formálne „hokejové majstrovstvá“. De facto začína reklamné peklo. Zo všetkých možných mediálnych trúb už začali trúbiť: čipsy, energetické nápoje, tepláky, pivo, pizza, televízory, mobily, lacné hovory, akciové televízne programy…no predovšetkým tričká, zástavky, šiltovky, okuliare, cylindre… stupídne a [...]

Je toto tu už sektárske médium ?

07.05.2024

Dnes sa tu objavili ďalšie 3 panenské „blogy“ písané AI, v štýle sekty „tvorivej spoločnosti“. Naposledy podpísané ako „branoha“ a „chajimseli“. Rovnaké frázy, rovnako pekné farebné fotografie. Rovnaká bezduchosť. Všeobsiahle frázy. Kompilát z mediálnych klišé. Sladkasté nič, čo sa rozlieva po tomto blogovisku ako opojne [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 69711x
Priemerná čítanosť článkov: 2324x

Autor blogu

Kategórie