Založ si blog

Hannibalov protokol…

Izraelci sú autori rôznych vynálezov. Šikovných i menej šikovných, nádejných i desivých. Jedným z najdesivejších je tzv. Hannibalov protokol. Podľa tejto smernice majú izraelskí vojaci právo zabíjať aj vlastných vojakov a civilov, ak ide o najvyššie záujmy štátu, alebo ak sa tým dá zabrániť zajatiu izraelských vojakov a civilov nepriateľskými bojovníkmi.

Protokol bol údajne prvýkrát použitý pri palestínskych útokoch na civilov. Vtedy -aby tieto útoky vyzerali pred svetom ešte brutálnejšie ako boli, rozšírili počet zranených a mŕtvych izraelskí špecialisti samotní. Cieľ ? Diskreditácia Palestíny a dosiahnutie výhod na medzinárodnom poli.

Izraelci použili Hannibalov protokol naposledy v októbri 2023. Zámerom bolo zvýšiť počet obetí palestínskeho útoku na Izrael a znížiť počet rukojemníkov v rukách Hamasu, o ktorých potom boli izraelské orgány nútené s Hamasom rokovať a prijímať kvôli nim aj nepríjemné kompromisy. Podľa izraelských novín Haaretz dostala izraelská armáda 5 hodín po útoku príkaz, aby za žiadnu cenu nevpúšťala vozidlá späť do Gazy -aj keby mohli prevážať zajatých izraelských vojakov a civilov. Izraelci takto zničili viacero aut – aj so živým nákladom…

V Kyjeve sa šíria informácie, že propagandisticky využívaný útok ruských rakiet na detskú nemocnicu môže byť svojho druhu realizácia Hannibalovho protokolu. Ukrajinská tajná služba vraj využila útok ruskej rakety na riadiace centrum GRU, sídliace neďaleko detskej nemocnice a dielo skazy tesne po ruskom raketovom údere sama rozšírila z budovy GRU i na budovy nemocnice. Tento útok potom pripísala Rusom a využila a využíva ho na protiruskú propagandu. Tesne pred vrcholnou schôdzkou NATO v USA to bolo pri vplyve na účastníkov schôdzky mimoriadne pôsobivé.

Ktohovie, či v prípade útoku na nemocnicu ide o hoax alebo je na tom čosi pravdy. Isté ale je, že pracovníkov ukrajinských tajných služieb pomáhajú v ich boji proti Rusom nielen desiatky britských a i. západných špecialistov ale aj špecialistov z Izraela.

Takmer 20 poslancov od Šimečku a Grohlinga tento týždeň rodilo na gynekológii…

21.08.2024

Poslanci za PS, SaS a iné opozičné subjekty tento týždeň mali odvolávať Šimkovičovú a Suska. Nemohli. Miesto pobytu v sále NRSR museli rodiť na pôrodníckej sále. Mali termín. Aspoň tak zdôvodnil poslanec Petrík /alebo Petríková/, keď sa jej pýtali, prečo nebola v NRSR a neodvolával. Alebo že by neodvolávala ? S Petríkom je to jazykový problém. Vysmievať sa členovi [...]

Klamári klamárski z opozičných médií a strán už nevedia mieru

20.08.2024

V poriadku , nech klamú, ak sú za to platení. Ale čo je veľa to je veľa. Koniec. Pretieklo z hrnca. Klamstvo o incidente Kuffu st. je takýto prípad. Čakal som z reakciou , že sa to možno samo upokojí, že sa aj medzi opozíciou nájde zopár mienkotvorných osôb, ktorí to utlmia. Mýlili som sa. Na propagandu médií a opozičných politikov sa začali lepiť už aj kariéristickí [...]

Slováci boli na olympiáde v Paríži skoro tak efektívni ako Česi

12.08.2024

Neuveriteľné koľko masochizmu dokáže v sebaočierňovacej duši Slováka vyvolať udalosť ako olympiáda. Prvoplánové myslenie drvivej väčšiny Slovákov dokáže porovnať výsledky slovenských športovcov buď cez zhadzujúce články v novinách, alebo cez absolútny počet medailí alebo nanajvýš cez prepočet medailí per capita. V oboch prípadoch sa SR nemá čím chváliť, [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 133620x
Priemerná čítanosť článkov: 2474x

Autor blogu

Kategórie