Založ si blog

Komerční islamisti v službách…

Táto hypotéza má rovnaké právo na mediálny život, ako hypotéza, sprostredkovaná redaktorom tohto portálu, podľa ktorej si Rusi zorganizovali vraždenie v hale Crocus sami, . napr. aby Putin mohol v RF začať vládnuť tvrdou rukou.

Hypotéza o komerčnom islamizme tzv. Islamského štátu vychádza z toho, že vražedné komando Tadžikov sa nesprávalo ako IDEOLOGICKÍ islamisti ale skôr ako v islame veľmi vlažní mohamedáni. Tadžikovia nemali žiadne kontakty s islamskými duchovnými. Miesto toho zareagovali na inzerát, aký na Telegrame dala neznáma osoba. Tá propagovala dobre platenú žoldniersku službu proti Rusku. /Dnes sa už vie, že išlo o kontrakt vraždiť za pol milióna rubľov/.

O neideologickom komerčnom charaktere vraždenia Tadžikov z tzv. Ilamského štátu svedčí tiež to, že útočníci pri streľbe nevolali známe „Allahu Akbar !“ Podľa svedkov Tadžikovia vraždili potichu, bez slova, Ako keby si iba robili svoju prácu, na ktorú boli najatí.

Kým boli komerční islamisti najatí ? Na to niet dôkazy iba indície. Čiže tu už nejde o úvahu ale ZATIAĽ iba o konšpiráciu.

Po porážke IS v Iraku a Sýrii sa islamskí bojovníci stali lacným komerčným tovarom, ktorý sa dá prenajať na čokoľvek, ak sa to dobre zaplatí. Komerční Iíslamisti nie sú nejako extra veľkí profesionáli. Svedčí o tom aj nízka technická úroveň ich akcie pod Moskvou. Keby Rusi neboli odflákli proti-teroristickú prevenciu, Tadžikom by sa nič nepodarilo. Ideologických islamistov držal nad vodou ich fanatizmus, ich vôľa umrieť pre slávu Allahovu. Ideoví islamisti sa nikdy nevzdávajú bez boja /ako sa to stalo Tadžikom, zatknutým pri pokuse o útek na Ukrajinu/. Naposledy takíto skutoční islamisti – ideovo oddaní učeniu IS vykonali prepad v Ingušsku. Po akcii sa odmietli vzdať a vzorovali do konca.

-Aký to kontrast s Tadžikmi, čo vraždili v hale Crocus. Títo žoldnieri chceli akciu prežiť. Ba čo viac, chceli ju prežiť tak, aby si mohli svoje odmeny plne využívať. Išlo im o peniaze, nie večný život v islamskom raji.

Ozaj, keď sme už pri tých peňazoch. Na sabotáže, na získavanie zradcov, na vražedné misie ako bola misia Crocus treba veľa peňazí. Treba veľmi veľa peňazí. Takéto peniaze niekto v Európe má. Je to niekto, kto si vie napr. kúpiť ruského veliteľa bojového vrtuľníka a ochotne s ním preletieť na druhú stranu frontu. Je to niekto, kto má dosť peňazí, aby vyplatil po pol milióne rubľov 4 resp. možno aj všetkým 11 atentátnikom, ktorí sa na vraždení v hale Crocus podieľali.

-Je to niekto, komu poskytuje obrovské sumy peňazí na diverziu, na únosy, na vraždenie únia, ktorej sme aj my Slováci členmi. Sme to teda aj my občania SR, ktorí síce zbrane z armádnych zásob na vraždenie neposielame, no ak ide o peniaze, poslušne zdvíhame ruku na nové a nové financovanie všelijakých aktivít istých špeciálnych služieb istého inak bezpochyby poľutovaniahodného štátu.

Jedna noha tu-druhá tam. Zvolen pri Váhu…

27.04.2024

Upozornil ma na to môj učiteľ, t.č. už na dôchodku. Starý pán kvôli duševnej gymnastike sleduje rád rôzne vedomostné súťaže. Pre dospelých ba dokonca aj pre mládež. Keď sme naposledy boli spolu, reč prišla aj na túto jeho záľubu. Debata sa otočila na vedomostnú úroveň súťažiacich No a vtedy pán učiteľ zalomil rukami, Vraj je šokujúce, ako málo ľudia po 40-ke [...]

Na RTVS sa vraj nikto nesťažuje-tak prečo ju rušíte !

26.04.2024

Takýto dohodnutý obranný slogan majú nacvičený Machaj a jeho čiernokošeliarska partička, politici z PS, SaS a spol. ale najmä kadejakí objektívne neobjektívni novinári , vystupujúci všemožne proti súčasnej vláde a proti akýmkoľvek jej návrhom zákonov. Progresívne liberálni činovníci sa čudujú, prečo chce Fico a spol. meniť RTVS. Prečo chce meniť súčasnú RTVS [...]

Kam mizne zdravý rozum novinárov ?

25.04.2024

Dnes zmizol z titulky kolegovi blogerovi slušný článok, ktorého jediným „prehreškom“ bolo, že kritizoval novinárov z aktuality.sk. Vzniká podozrenie, že medzi mejnstrímovými novinármi je akýsi stavovský protivládny kartel. Podľa neho každá kritika voči protivládne orientovanému novinárovi sa zablokuje nielen na danom médiu ale aj na všetkých ideovo [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 51718x
Priemerná čítanosť článkov: 2249x

Autor blogu

Kategórie