Založ si blog

SaS má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor

SaS a osobitne jej predseda Grohling má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor-konkrétne pre čierny humor. Grohling v priebehu 24 hodín vo viacerých médiách utrúsil tieto celkom podarené žartíky:

  • SaS bola vždy slušná strana, ktorá nikdy na nikoho neútočila, nebola vulgárna, slušne a vecne argumentovala. -Dobré, že ?
  • Alebo tento žartík: v neútočnosti, v tolerancii voči názorom oponenta vynikali najmä predstavitelia SaS ako Kolíková, Krupa, Cigániková…a samozrejme aj Grohling.
  • SaS sa vo svojich tvrdeniach vždy o niečo opierala. Nie síce o fakty, ale aspoň o ich ľudovú nezáväznú verziu – tzv. NARATÍVY. Nahradiť fakty naratívmi, -no nie je to bombové ?
  • SaS na základe týchto naratívov vecne a slušne nazývala R.Fica Putinovým poskokom, hlavou slovenskej mafie, megakorupčníkom, zločincom, ktorý má na rukách krv Janka a Martinky, človekom ktorý už mal dávno hniť v base spolu s Kočnerom. – No povedzte, čo je na tom zlé, keď niekoho nazvete poskokom, mafiánom, korupčníkom, zločincom…-čo je na tom vulgárne, čo je na tom urážlivé, čo je na tom agresívne ?
  • Nuž a najlepší žartík nakoniec: Grohling dnes dal verejný prísľub, že SaS bude naďalej používať voči Ficovi a spol. iba slušné /o kaviarenské naratívy opreté/ označenia ako poskok, zlodej, mafián, korupčník a pochybný politik, čo je zapletený do vraždy Janka a Martinky…SaS bude jednoducho hovoriť a konať tak, ako v minulosti. Lebo SaS je konzistentná strana a jej predstavitelia majú silnú integritu.

Dobré žartíky, že ? Už sa tešíme, kedy svoj slušný a vecný slovník obohatí pán Grohling o ďalšie kaviarenské naratívy. Už sa tešíme na to, ako nimi dobromyseľne a láskavo upozorní vládu na jej malé nedostatky. Už sa tešíme na to, akými samozrejme mimoriadne slušnými výrazmi pán Grohling počastuje predsedu vlády SR, keď sa ten vráti z nemocnice. Už sa tešíme na tie nekonfrontačné takmer priateľské mítingy, ktorými Grohling spolu s kamošom Šimečkom pána Roberta Fica v Bratislave privítajú.

Paríž ? – Len ďalšia americká olympiáda…

26.07.2024

Olympiády sa nám v posledných rokoch úplne zopsuli. Tradičnú oslavu športu Angloameričania postupne vykrádali a vykrádali, -až z nej urobili čosi ako Pils, Pizzu Americanu, Nobelovu cenu atď. Olympiády boli ešte pred pol storočím známe tým, že napriek vojnám dokázali hostiť športovcov aj z krajín, vedúcich medzi sebou krvavé vojny, divé ideologické zápasy, či [...]

Harrisová už vedie !

24.07.2024

Pred voľbami, ktoré dali Slovensku prvú prezidentku, sa náhle stal zázrak. Dovtedy vedúci kandidát slniečkárov Mistrík sa náhle vzdal kandidatúry a dovtedy neznáma promovaná právnička z Pezinka sa z hodiny na hodinu stala hlavnou kandidátkou slniečkárov. Agentúry, ktoré o sebe tvrdia, že seriózne skúmajú verejnú mienku, jej náhle z hodiny na hodinu namerali [...]

Fraška v Kuchyni

23.07.2024

Tento bločok nemá ambíciu podať kompletné porovnanie technicko-ekonomických parametrov medzi starými migmi 29 a „novými“ /50 ročnými/ F-16. Už preto nie, že pri zbavení sa mig 29 a kúpe F-16 rozhodovali nie technciké a ekonomické ale len a len politické kritériá. Aké ? Vlády Smeru a spol. potrebovali a potrebujú mať pokoj od priamych atakov Washingtonu na [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 120528x
Priemerná čítanosť článkov: 2363x

Autor blogu

Kategórie