Založ si blog

„Srandisti“

Koklesová, rektorka VŠVU prehlásila, že vysoké školy by mali byť apolitické a ich študenti by sa nemali zapájať do straníckych politických aktivít. Povedala to pani, ktorá požaduje, aby pamätník sovietskych vojakov na Slavíne bol demontovaný. Povedala to pani, ktorá je vždy v prvých radoch každého protivládneho aktivizmu na Slovensku.

Hroncová, Čaputovej neschopná ex-ministerka kultúry a Kusá, riaditeľka SNG vyhlásili, že umelecké aktivity SNG nesmú slúžiť akejkoľvek propagande. Povedala to pani, v gescii ktorej sa za peniaze od vlády v Benátkach uskutočnila protivládna propagandistická akcia. požadujúca demisiu ministerky kultúry a celej vraj totalitnej vlády SR.

Jaurová, poslankyňa NRSR svojim „ľúbozvučným“ hlasom deklarovala, že RTVS v podobe jeho súčasnej publicistiky a spravodajstva, jeho v súčasnom personálnom, dramaturgickom a ideovom zameraní je príkladom nadstraníckosti, objektívnosti a verejnoprávnosti.

Lipšic, Repa a spol. /tretina prokurátorov býv. špeciálnej prokuratúry/ protestovali proti nezákonným praktikám ich šéfa, dr. Žilinku, generálneho prokurátora-čo je podľa nich v protiklade so striktne zákonnými postupmi bývalých špeciálnych prokurátorov zo zrušeného úradu špeciálnej prokuratúry.

Ivan Kamenec, veľmi nezaujatý odborník na históriu prvej SR . sa v Denníku N pýta, či môže víťaz volieb všetko.- Dokonca aj vládnuť ….!!!

Monika Tódová tiež v Denníku N píše, že po tomto víkende je primerané vyvesiť z balkóna americkú vlajku. Zdôvodňuje to pomocou USA Izraelu pri jeho genocíde Palestínčanov, vyzbrojovaním Tchajvanu proti Číne a najmä pomocou USA banderovskej vláde v Kyjeve. Americké vlajky asi Todovej vejú z každého okna na jej skromnom obydlí pod Slavínom.

Poľsko ponúklo spojencom, ktorí o to prejavia záujem, územie štátu na umiestnenie ich jadrových zbraní, namierených proti Rusku. Zatiaľ ešte nejde o konkrétny projekt, no Poliaci sú tomu, aby v ich mestách boli jadrové zbrane, veľmi naklonení. Poliaci sa možno tešia, ako dobre budú schovaní v protiatómových krytoch, keď dôjde ku ruskej jadrovej odvete. Aby sa im naozaj nič nestalo, budú si do poslednej chvíle svojho života spievať „Jeszcze Polska nie zgynela“…

Štefánia Jánošíková Soňa Hagarová- „vzory“ verejnoprávnosti SRo

03.05.2024

Dnes v obedňajšom Rádiožurnále sa pani novinárka Štefánia Jánošíková predviedla ako žiarivý príklad „verejnoprávnosti“ RTVS – verejnoprávnosti v mimoriadne negatívnom smere. 5 minút kydala klamstvá na mediálnu situáciu v SR. Odrazila sa od „údajov“ , ktoré jej zabezpečilo akože medzinárodné porovnanie mediálnej oblasti v SR a vo svete. [...]

Prečo je na Ukrajine vojna-10.výročie masakra v Odesse

02.05.2024

Pred 10. rokmi, 2.mája 2014 banderovskí aktivisti v Dome odborov v Odesse zaživa upálili, zastrelili alebo utĺkli palicami 48 ruskojazyčných občanov Odessy. Dôvodom bolo, že propagovali referendum o osamostatnení odesskej oblasti od majdanovskej Ukrajiny. Podľa V.Medvedčuka, lídra opozičného hnutia Iná Ukrajina a lídra zakázanej opozičnej strany „Opozičná platforma-za [...]

Výkladový slovník pre dezolátov

29.04.2024

Už dlhší čas tu sledujem koľko ficodezolátov nechápe ani tie najjednoduchšie intelektové konštrukty, vytvorené v kaviarňach a redakciách špičkovými odborníkmi – politológmi, sociológmi, svetovo uznávanými publicistami a mimovládkarmi. Hnevá ma to. Preto som sa rozhodol, že tým nešťastným obetiam putinovskej a smeráckej propagandy poskytnem aspoň základnú [...]

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 59349x
Priemerná čítanosť článkov: 2283x

Autor blogu

Kategórie