Založ si blog

Zradia Harabinovci a Oravci Slovensko ?

Ak voliči Harabina nepôjdu v druhom kole voliť Pellegriniho a zostanú doma, zvolia si na 5 rokov Ivana šoroška z Bystrice.

Ak Oravci poslúchnu svojich kňazov a mníšky a zvolia si miesto Slováka Pellegriniho kozmopolitu Korčoka, zmenia názov „Orava“ na ŠOROŠAVA. Ba možno aj POH prekrstia na Pavla Országha Šorošoslava.

Od ostatných voličov Korčoka nečakajme nič dobré – nie sú to Slováci ale občania „Tejtokrajiny“. Tí si kvôli eurofondom a plným válovom v nákupno-zábavných centrách zvolia každého, koho im odporučí Markíza, Jojka, Fero Džouk alebo nejaký ďalší inteligent.

O tom, či sa v najbližších 5 rokoch bude Slovensko rozvíjať alebo či bude dejiskom večných hádok, zloby a úpadku, rozhodnú voliči Harabina a Oravci, ktorí si spomenú, že kedysi dávno bola Orava krajom hrdých vlastencov a nie voľnomyšlienkárskych anti-kristov.

Slováci – na nohy. Nevoľte však nohami ale hlavou a srdcom.

Na RTVS sa vraj nikto nesťažuje-tak prečo ju rušíte !

26.04.2024

Takýto dohodnutý obranný slogan majú nacvičený Machaj a jeho čiernokošeliarska partička, politici z PS, SaS a spol. ale najmä kadejakí objektívne neobjektívni novinári , vystupujúci všemožne proti súčasnej vláde a proti akýmkoľvek jej návrhom zákonov. Progresívne liberálni činovníci sa čudujú, prečo chce Fico a spol. meniť RTVS. Prečo chce meniť súčasnú RTVS [...]

Kam mizne zdravý rozum novinárov ?

25.04.2024

Dnes zmizol z titulky kolegovi blogerovi slušný článok, ktorého jediným „prehreškom“ bolo, že kritizoval novinárov z aktuality.sk. Vzniká podozrenie, že medzi mejnstrímovými novinármi je akýsi stavovský protivládny kartel. Podľa neho každá kritika voči protivládne orientovanému novinárovi sa zablokuje nielen na danom médiu ale aj na všetkých ideovo [...]

Vallova a Šimečkova Bratislava: vyskúšajte, ako by fungovalo Slovensko pod PS/slniečkármi

23.04.2024

Ak chcete vedieť. ako by fungovala SR, ak by vládu zostavilo tzv. Progresívne Slovensko, teda slniečkári, – navštívte Magistrát hl.m.SR Bratislavu. Navštívte obludný svet, v ktorom ako v pavučine čudných vzťahov kraľuje progresívny pavúk pán Vallo. Ale konkrétne. Na webovej stránke Vallovho slniečkárskeho magistrátu nefunguje ani jedno telefónne číslo, ktoré je [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 50364x
Priemerná čítanosť článkov: 2289x

Autor blogu

Kategórie