„Prezident“ Korčok na hore lží

29. marca 2024, feren, Nezaradené

Zlé jazyky hovorili, že Čaputová vyrástla na prezidentský piedestál na hore smetí, dovážaných na smetisko z Pezinka a okolia. Zdá sa, že jej mužský sorosovský klon tiež svoj piedestál položí na podloží hory. Tentokrát ale na o niečo menej hmotnom /no rovnako zapáchajúcom/ podloží ako sú smeti. Piedestál prezidenta Korčoka nám vyrastá pred očami na HORE LŽÍ . Na hore klamstiev, cigánstiev, konfabulácií a dezinformácií.

Zdalo by sa, že Korčok je lotor, čo od rána do večera iba cigáni. Nie je to pravda. Korčok na kariérneho diplomata poriadne klame, no jeho vlastný cigánsky výkon by na víťazstvo nestačil. Korčok má na lži a klamstvá svojich ľudí, svoj profesionálny luhársky tím. Tento tím pozostáva z marketérov, PR machrov, šoumejkrov, rojov aktivistov … no najmä a predovšetkým z mediálnych luhárov a klamárov. Z novinárov, ktorí obsadili všetky mejnstrímové médiá, osobitne rádiá a televízie. Tam, v televíziách a rádiách sú tí najlepší architekti neprávd. poloprávd, prekrútených informácií či úplných dezinformácií.

Aby som však len takto „na sucho“ nehovoril, ponúkam z hory lží aspoň tie najnovšie prírastky z dnešného rána. V ta3, joj 24, STVV 24 stihli už za rána za rosy priniesť tieto polopravdy či nepravdy:

Takéto lži, menšie či väčšie klamstvá chrlia slovenské televízie, rádiá, internetové médiá každý deň, každú hodinu či minútu obrovské množstvá. Dalo by sa na ne zriadiť nepretržitú strímovaciu službu. S blížiacim sa termínom druhého kola volieb sa intenzita klamania slovenskej verejnosti zo strany mejnstrímových „slovenských“ médií bude zvyšovať. Špirála cigánstiev progreduje, naberá na šialených obrátkach…

Prečo ? Lebo Korčok MUSÍ vyhrať. MUSÍ. Taká je geopolitická úloha pre tunajších kolaborantov kolektívneho Západu.

Aby bolo jasné, nie som proti tomu, ak si slovenský ľud zvolí za prezidenta kohokoľvek, nech si teda zvolí aj prepytujem Korčoka. Nech si ho zvolí a nech si ho následne do chuti užije. Vox populi vox dei. V prejave slobodnej vôle ľudu nie je problém. Problém ale je, že podľa toho, čo v SR stvárajú médiá, slobodná vôľa ľudu nebude zaručená. Ani náhodou. Slovenskí voliči sú zasypávaní proti-pellegrinovskými lžami, proti-vládnymi svinstvami, odpornými cigánstvami. Rozhodovanie slovenských voličov v súčasných mediálnych podmienkach, aké v SR vládnu, nebude demokratické, nebude férové, nebude slobodné.

Ak sa nedajbože z Korčoka stane „prezident“, nebude to prejav slobodnej vôle ľudu. Korčok sa nepostaví na pevný férový prezidentský piedestál ľudovej vôle. Korčok sa postaví nanajvýš na piedestál lží, cigánstiev a klamstiev. Korčok-„prezident“ bude stáť a padať na zapáchajúcej hore mediálneho hnoja.